AGF

  • entries
    25
  • comments
    12
  • views
    1 583

Mår bra

AGF

453 visningar

25/1

Den där energidippen var förhoppningsvis bara en dipp medan kroppen anpassar sig. I går kom några vänner och jag att prata om vad man äter och jag berättade om mitt val. Lite förvånad lade jag till att jag mår väldigt bra. Det kan finnas många orsaker, där sådant spelar in som att jag lagar mat från grunden och inte fuskar ibland med någon färdigrätt, som jag gjorde tidigare. Det kan också bero på att jag är cancerfri och kroppen kan ägna sig åt normal verksamhet. Det kan bero på kosten i sig själv. Eller givetvis på en sammanslagning av de här faktorerna. Egentligen kvittar det vilket, för huvudsaken är ju att jag mår bra.

I går var jag dessutom utsatt för frestelser i form av chokladbollar, men efter den första impulsiva tanken om hur gott det vore, försvann den. Givetvis hade jag inte tagit någon ändå, det här är för viktigt, men sockersuget var inte där, helt enkelt. Jag visste givetvis att frestelsen skulle finnas där, så jag hade grundat ordentligt med mat och en efterrätt med vispad grädde och hallon. Var alltså mätt och nöjd.

Förra gången jag åt vispad grädde med hallon var den 3/1. Då hade jag det som substitut för tårta på ett kalas. Den gången tyckte jag att det smakade lite ... jag ska inte säga beskt, men osött, liksom. I går var det bara jättegott.

Nästa prövning blir på söndag då jag ska på en grej dit det är beställt vegomat. Jag hoppas att jag träffar en kompis som är medansvarig för den tillställningen i kväll och kan fråga lite. Antagligen blir det så att jag får ta med eget. Lite trist, hade det bara varit vanlig blandkost hade jag kanske kunnat äta en del. Får väl återkomma med en rapport ...

Men på det hela taget går det framåt.

  • Gilla 1


0 Kommentarer


Recommended Comments

Det finns inga kommentarer att visa

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gäst
Add a comment...

×   Du har klistrat in innehåll med formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.