Jump to content

AGF

 • entries
  25
 • comments
  12
 • views
  2,850

Det där med att äta ute


AGF

1,340 views

29/1

I går träffade jag kompisar på Bishop's arms. Alltid trevligt, men maten ...

Jag frågade en i personalen om de hade mat utan kolhydrater. Hon kom tillbaks från köket och svarade att det var i princip entrecote eller hamburgare utan bröd som gällde. De kunde göra hamburgaren med extra sallad. Jag beställde, var noga med att få en skål olivolja som dressing (och inget annat) och inväntade glatt min middag. Hon antecknade noga.

Det började med att det kom en hamburgare, som avtalat utan bröd, men med en massa pommes. Jag förklarade för servitören att det inte var vad jag hade beställt. Han gick ut med den, kom tillbaka och nu var det en massa sallad. Men ... jag fick ingen majonäs på hamburgaren, ingen ost, ingen gurka, ingen lök (som jag hade kunnat vara utan, men den var inte bortavtalad). Försökte förgäves krydda bort tråkigheten med någon vitpeppar som legat så länge i sitt kar att den inte längre smakade något, för jag orkade inte tjafsa en gång till.

Känns det igen?

 • Sad 1

2 Comments


Recommended Comments

Jag ställer inte en så öppen fråga till dem utan jag tittar på menyn och beställer sedan något jag tror funkar... t ex så Hamburgare utan bröd med ost och massor av extra bacon. Majonäs och sallad... så hade jag beställt och då brukar det funka.

 • Like 1
Link to comment

Senast jag åt på restaurang så beställde jag en oxfilérätt som var med potatisgratäng. Det var också rostade grönsaker till den. Så jag bad att få slippa gratängen och istället få mer rostade grönsaker. Det funkade. Iofs så var det förvånande lite rostade grönsaker med tanke på att det skulle kompensera för potatisgratängen, men jag blev ändå mätt.

Ska på restaurang på lördag igen. Får se hur det går då!

 • Like 1
Link to comment

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...