Gå till innehåll

Ledartavla

 1. Bengt Nilsson

  Bengt Nilsson

  Medlem


  • Poäng

   5

  • Innehållsantal

   607


 2. Kattuggla

  Kattuggla

  Medlem


  • Poäng

   2

  • Innehållsantal

   406


 3. Trollmormor

  Trollmormor

  Medlem


  • Poäng

   2

  • Innehållsantal

   1 065


 4. Jamtlandstjej

  Jamtlandstjej

  Medlem


  • Poäng

   1

  • Innehållsantal

   1 499


Populärt innehåll

Showing content with the highest reputation on 2020-04-24 i alla områden

 1. Om virus roll för arternas utveckling. Swebbtv Vetenskap med docent Ralf Sundberg.
  3 points
 2. Lars Bern om den nya situationen i världen. Detta program består av 3 delar. i första delen berättar Lars Bern om hur vi bäst skyddar oss mot Corona. I del 2 efter ca 22 min beskriver han de ekonomiska konsekvenserna av Corona. I del 3 (45:40) talar Mikael Willgert på telefon med Lars Bern om de saker han tagit upp.
  2 points
 3. Du väger 68 och vill gå ner 5 kg. Tyvärr är det inte säkert att du och din kropp har samma åsikt angående vikten. Hur lång är du? LCHF är inte bara viktnedgång utan snarare viktreglerande. Hoppa över fettkaffet. Då får du längre dygnsfasta och det i sej kan ha effekt på vikten.
  2 points
 4. Hej, skippa mellanmålen och försök att äta högst tre gånger per dag. (vad äter du för mellanmål?) Använd nån app så att du ser ungefär hur du ligger till med fördelning av protein/fett/kolhydrater. Det kan ge en aha-upplevelse.
  2 points
 5. Mycket intressant och bra intervju med dr Ralf Er Sundberg. Kan rekommenderas. Jag lärde mig mycket nytt!
  1 point
 6. Ett problem som brukar anföras av ansvariga är att man i olika länder utgår från olika statistiska data. Den som är frisk och ligger i åldersspannet 20-50 år kan oftast vara lugn, oavsett den tunna informationen hittills. Med tanke på att medianåldern för avlidna smittade är ca. 80 år, blir det dock för dem som är äldre än så successivt alltmer intressant att få mer konkret information om orsak och verkan än som framkommit i massmedia.
  1 point
 7. Mycket bra information och jag vill gärna bidra med positiv information från Anna Sparre. http://4health.se/andra-sidan-om-covid-19-och-mer-positiva-nyheter
  1 point
 8. Nej inte vad jag vet. Kostbevakningen är bra som verktyg.
  1 point
 9. Hej Anders! Kul att du hittat hit! Lägg gärna till lite info vad det handlar om, det blir så ruskigt mycket länkar annars som man ska klicka runt bland. EDIT: Tack för tillägg!
  1 point
 10. Det finns ju också såna (som Jag!) som ätit strikt LCHF i många år (sen 2009 vill jag minnas), alltid varit viktstabil men plötsligt gick upp 12 kg (!) på ett år, utan att förändra något gällande kost, motion eller stress... Den enda "förändringen" var att jag ett år tidigare opererade bort min livmoder (äggstockar kvar). Äggstockarna är ju hormonproducenterna men jag fick höra i efterhand att om de inte har nån livmoder att "skicka" hormonsignalerna till så förtvinar de efter ungefär ett år. Så i mitt fall skulle det kunna bero på att jag hastigt, och mindre lustigt, kom in i klimakteriet. De
  1 point
 11. Hej Camilla, jag gissar att du vill gå ner 5 kg fett och använder vågen för att se om din vikt går åt rätt håll? Du skriver att du är aktiv. Tränar du mycket styrka? När det handlar om så liten viktförändring som 5 kg fett är vågen ingen bra mätinstrument speciellt om den bara visar din totala kroppsvikt. Du vill ju egentligen veta hur mycket kg fett du har och när du får bort dessa oönskade fettkilon. Din totala vikt består av muskler, ben, vatten och andra kroppsvätskor och så fettet. Man brukar inte vilja tappa muskelmassan eller bli benskör och uttorkad för det är också ett sätt att
  1 point
×
×
 • Skapa nytt...