Gå till innehåll

Ledartavla

Populärt innehåll

Showing content with the highest reputation on 2020-11-24 i Inlägg

 1. James DiNicolantonio 15 november kl. 16:04 · How our society lost power! Big food pushes junk —> chronic diseases rise —> medication use rises —> PHARMA/BIG FOOD gains power —> WE lose power —> Now THEY HAVE CONTROL! Fight back! Eat real food & take control of your health! You gain power & they lo
  3 points
 2. Vad lustigt att du skrev det när jag just tänkte på samma sak fast i ett lite annat sammanhang - nu har vi vaccinpåtvingare i farten också = mera kronisk sjukdom = mera makt och pengar till läkemedelsbolagen. Sverige har tydligen skrivit avtal med fyra vaccintillverkare nu. https://www.msn.com/sv-se/nyheter/inrikes/ännu-ett-vaccinavtal-tecknat/ar-BB1bjz5V?ocid=msedgntp Här nedan är ett intressant inlägg i ämnet om varför hela hanteringen av denna "pandemi" eller kanske "plandemi" är suspekt och uppåt väggarna. Jag tycker att man ska lyssna på kritikerna och avvikande åsikter annars så är de
  3 points
 3. Covid19 en kärlsjukdom? https://www.facebook.com/454857134662780/posts/1743331172482030/
  3 points
 4. Jag tror faktiskt det, Det hände något efter ca 1 vecka som gör att det är bara den initiala chocken som är "jobbig" Nu står jag utan problem i 1.minut och 45 sekunder, Enligt schemat ska jag just nu göra 1.5 minuter så ligger lite lite före.
  2 points
 5. Det jag tror är intressant här, i jämförelsen med nordiska grannar, och andra, är bla hur de föregående säsongerna såg ut. Jag ser statistik på Sverige att vi hade relativt sett låga dödstal 2019 och 2020 fram till Covidexplosionen i april. Vilket betyder att många sjukliga och äldre äldre klarade sig fram till april 2020. Hade Danmark och Finland samma "milda" period innan, eller inte? Om de hade det tuffare innan kan det vara en förklaring, de hade i så fall färre som inte kunde klara covid än Sverige och därför dog fler i Sverige. En teori.
  2 points
 6. Lite märkligheter med pulsen nu... Har ju börjat med Wim Hof metoden och kör enligt hela deras koncept. Det är otroligt gött... Kall duscharna tog ungefär 1 vecka att börja uppskatta och inte tycka de är ren tortyr... ( har mätt vattentempen och det är 8 grader) Men Jag har börjat få konstiga pulsvärden och ansträngning vid mitt maffande. När jag bör ligga på ca 125 i puls så går den upp i över 165 och ansträngningen följer med... Vet inte om detta är för att hela "hoffandet" är så ansträngande att det blir lite för mycket av allt. Jag vet att jag fick samma "problem" när ja
  2 points
 7. Inne i referensen finns synnerligen intressanta lektioner: https://cluelessdoctors.com/2020/05/25/covid-19-from-up-close/?fbclid=IwAR1gkerUFb-X3kznwbDNZk6Nh2vtfox4hWeuzoUVNg-yJ7w3l0KIndL19nY som via text och video förklarar att Covid-19 egentligen inte i första hand har med lungorna att göra, snarare med hjärtat och blodkärlen. Att rekommendera för alla som vill förkovra sig runt sambanden bakom pandemin.
  2 points
 8. I Kina har man stora problem med luftföroreningar som leder till olika lungsjukdomar som man därför redan dragit på sig innan man blir sjuk i Corona. Lungsjuka har mycket sämre prognos än lungfriska.
  1 point
 9. Ja man vänjer sig. Men personligen tycker jag det är lättare att doppa hela kroppen i kallt vatten. Det är en härlig kick efteråt.
  1 point
 10. Spännande ... min son höll på med kallduschar någon vecka ....tror du att man kan motivera sig att hålla på med en sån sak resten av livet? (även om man vänjer sig?
  1 point
 11. Öppet brev till Folkhälsomyndigheten
  1 point
 12. Du har redan fått en hel del råd och dåd! Iallafall, man skall bli illamående om man proppar i sig för många kalorier.. kallas för aptitreglering! Testa hur många skedar smör eller kokosolja du klarar av, det är aptitregleringen! Deras kropp säger att det är nog med kalorier! Dvs om man äter kaloririk mat så minskar portionerna och/eller måltidsfrekvensen, det vanligaste på LCHF/Keto är 1-2-3 måltider per dag. Det där att inte tåla fett, inte kunna ta upp det är iallafall ovanligt och visar sig oftast på annat sätt, dvs diarre, då blir man ofta ännu hungrigare! D
  1 point
 13. Härligt Nils, du håller på att skriva en kurs i Näringslära samt skapar ett formulär för egen anamnes av "alla" sjukdomar! Ambitiöst.
  1 point
 14. Som många kloka kommentarer i tråden antyder, har yttranden som innebär motvilja mot fett byggts upp under decennier av felaktig information i kolesterolhypoteserns kölvatten. Nu när den senare kan anses död (utom inom Socialstyrelsens, Läkemedels- och Livsmedelsverkets domäner) är det dags för samhället att generellt få en friskare syn på sättet att äta. När man t.ex. hör folk med avsky yttra sig om vispgrädde eller smör och beskriver den feta smaken av helmjölk som äcklig, inses lätt hur långt "smartamatengänget" drivit utvecklingen. När var det förr i världen, någon som kunde tänka sig att
  1 point
 15. är tillbaka igen tack för alla svar jag kände bara ångesten för dagen sen försvann det! har kört på som vanligt sen dess 20 kolhydrater per dag och det funkar jätte bra inga snedsteg eller så hoppas allt är bra med er alla och att ni mår bra nu under denna tråkiga pandemi!
  1 point
 16. BS 4,8 BK 2,4 Jag sprang 2 timmar igår kväll vet inte hur mycket det påverkar...
  1 point
×
×
 • Skapa nytt...