Gå till innehåll

Ledartavla

Populärt innehåll

Showing content with the highest reputation on 2020-12-06 i alla områden

 1. 0 gram kolhydrater i gravad lax kan knappast stämma. Hur ser innehållsförteckningen ut? Det "ska" väl vara socker i den? Rökt lax däremot borde det inte finnas socker i. Tycker du att den rökta smakar sött?
  3 points
 2. Igår kväll/i natt blev det att jag bröt chokladuppehållet. Åt 1/2 proteinbar med choklad utanpå för att kunna somna, jag ville inte av äta mer än så. Vet inte riktigt hur jag ska förklara det, har nog inte så mycket med mättnad att göra utan snarare upplevelsen att äta något som är packat med kolhydrater, vilket jag inte gjort på rätt så länge nu. Nu får vi se om sockertrollet dyker upp de närmsta dagarna. Just nu tror jag inte det kommer vara några bekymmer att fortsätta att inte äta choklad den kommande veckan. Koka egen vinglögg kommer jag hoppa över i år. Tänker att det kanske är samma med
  2 points
 3. Vet inte vilken producent som står bakom de produkter du testat men de gravade laxar jag kollade på innehöll 3-3.6 gram kolhydrat.
  1 point
 4. Ligger bakom det Levy påpekar (se mitt inlägg före detta): ...matsmältningen tar så mycket längre tid om den består av en blandning av animalisk föda och sockerbildande kolhydrater. En negativ effekt som talar för LCHF.
  1 point
 5. Jag minns att jag läste böcker i ungdomen. Äventyrsböcker, skönlitteratur, men det kan ju vara sant för det. Det var människor som led av skörbjugg under vintern, eller på båtar...men så lyckades de få tag på färskt kött, och det hjälpte. Jag fick känslan att det var allmänkunskap på den tiden. Om de åt det rått har jag inget minne av.
  1 point
 6. Men jag hade även brist på annat. Mycket hör ihop verkar det som, jag mår inte bra av LCHF så något måste ju vara galet. Något måste man ju lita på men vi får se!
  1 point
×
×
 • Skapa nytt...