Gå till innehåll

Ledartavla

Populärt innehåll

Showing content with the highest reputation on 2020-12-12 i alla områden

 1. Optimalt för vad och vem...? Det kan ju finnas olika skäl att äta ketogent, tänker jag. Om man har en massa hälsoproblem eller om man vill springa länge på fettförbränning, är då "optimal ketos" samma värde?
  2 points
 2. Mindre än tre procent tillförlitlighet på ett positivt PCR-test? Lisbon Court of Appeal dömmer ut pcr-testen till fördel för fyra tyskar. Eller, rättare sagt, domstolen hänvisar till flera vetenskapliga studier. Bl.a. från Oxford Academic. “At a cycle threshold (ct) of 25, about 70% of the samples remain positive in the cell culture (ie they were infected): in a ct of 30, 20% of the samples remained positive; in a ct of 35, 3% of the samples remained positive; and in a ct above 35, no sample remained positive (infectious) in cell culture (see diagram). Enligt Sahlgrenska, L
  1 point
 3. Nix, jag tror inte att du gör något fel. 5 veckor är ingenting. LCHF är ingen quickfix. Har jag uppfattat det rätt att du totalt har gått ner 2,9 kg? För mej tog det 5 månader att gå ner 3 kg om jag inte minns helt fel.
  1 point
 4. Ett enkelt svar på din fråga är ja... Man är olika mycket i ketos beroende på vad man äter. sedan diskuteras vad som är optimalt. Jag tror koncensus just nu är mellan 0.5-3.0 i blod ketoner anses vara det optimala. jag har varit mer eller mindre i ketos sedan 2012 och jag gjorde ett experiment för några månader sedan där jag åt dåligt varje kväll. med dåligt menar jag mycket kolhydrater men jag var tillbaka i ketos varje morgon...
  1 point
 5. Vad är målet … gå runt i badbyxor inne, ute , året om? ...det blir mumma för klädkontot. Då hoppas jag att allt blir som vanligt nästa vecka.
  1 point
 6. Sambon var feberfri i morse så med lite tur kan hon flyga hem på fredag.... Min puls är fortfarande skum när jag springer ( för hög) men jag har fortsatt och "hoffat" hans andningsövningar är helt fantastiska, jag får så mycket energi och en nästan orgasmisk känsla i bröstet. Kallduscharna är inte längre tortyr utan tvärtom någon jag ser fram mot varje dag. och igår var jag ute och gick i 10 minuter barfota och i shorts utan att frysa.... Dock klarar jag inte längre att vänta till lunch med att äta så jag äter numera "lunch" ca kl 1000 istället för som alltid innan ca 1130.
  1 point
×
×
 • Skapa nytt...