Gå till innehåll

Ledartavla

 1. Erik 2

  Erik 2

  Medlem


  • Poäng

   3

  • Innehållsantal

   1 758


 2. HelgeK

  HelgeK

  Medlem


  • Poäng

   2

  • Innehållsantal

   1 730


 3. Peter B

  Peter B

  Administratör


  • Poäng

   2

  • Innehållsantal

   4 114


 4. Caniaxa

  Caniaxa

  Medlem


  • Poäng

   1

  • Innehållsantal

   1


Populärt innehåll

Showing content with the highest reputation on 2020-12-18 i alla områden

 1. Jag brukar skriva … se det som positivt att du går ner långsamt i vikt … eftersom när du nått ditt mål så kan du aldrig mer gå tillbaka till att äta precis som du gjorde förut … för om du gör det så kommer du snart väga lika mycket som när du började med detta .... eller mer.... så därför är det bra om man hunnit vänja sig vid ett annat sätt att äta när man nått sitt mål...Lycka till!
  2 points
 2. Som före detta statstjänsteman kan jag nog inte säga att jag inte tror på staten, men staten och dess tjänstemän styrs av lagar och förordningar som stiftas av politiker, och politiker har jag med åren tappat allt förtroende för. Dagens politiker har bara ett mål för ögonen, att ha sitt jobb kvar, och de är beredda att göra vilka krombukter som helst för att lyckas. När tjänstemännen jobbar enligt lagarna blir resultatet inte bättre än lagen politikerna stiftat. För att tygla politikernas dumheter krävs starka grundlagar.
  1 point
 3. De svenska politikerna låter SLv följa SNFs "kostråd". Politikerna i Sverige har en del att lära om socker av Norges politiker: https://www.theguardian.com/.../norwegians-cut-sugar... se också https://www.theguardian.com/world/2019/nov/20/norwegians-cut-sugar-intake-to-lowest-level-in-44-years Kanske Sverige borde hyra in Norska politiker ?? Om de svenska klarar sig så dåligt?
  1 point
 4. Nina Teicholz författaren till "The Big Fat surprise" skriver om ämnet kostråd:" https://ninateicholz.com/faqs/improving-diet-nutrition/ "
  1 point
 5. Mindre än tre procent tillförlitlighet på ett positivt PCR-test? Lisbon Court of Appeal dömmer ut pcr-testen till fördel för fyra tyskar. Eller, rättare sagt, domstolen hänvisar till flera vetenskapliga studier. Bl.a. från Oxford Academic. “At a cycle threshold (ct) of 25, about 70% of the samples remain positive in the cell culture (ie they were infected): in a ct of 30, 20% of the samples remained positive; in a ct of 35, 3% of the samples remained positive; and in a ct above 35, no sample remained positive (infectious) in cell culture (see diagram). Enligt Sahlgrenska, L
  1 point
 6. Det är inte lätt att veta vad som händer i din kropp utan att veta din diet för och efter omställningen till LCHF, födoämnesallergier och dina insulinnivåer. Dessutom 5 veckor är alldeles för kort period för att kunna bedöma den omställning du gör. Målet brukar vara att gå ner i fettvikt men vågen visar den totala vikten där även vatten, ben- och muskelmassa ingår. Därför visar inte vågen det du vill veta - nämligen hur många hekto fett du har bränt. Man brukar föreslå att mäta problemområden med måttband för att se om de minskar i omfång. Tränar du styrka så är målet att öka muskelmassa, vilk
  1 point
 7. Svenska regeringen lovar att ersätta skador orsakade av de nya vaccinen. MEN vad är det för tröst att få ersättning när ditt liv blir förstört. V ad ska du göra mrd nån miljon när du sitter där med narkolepsi??? Dessutom har de som fick narkolepsi av svininfluvaccinet också teoretisk rätt till ersättning men system som ska ge ersättning gör allt för att slippa betala. De skadade ska bevisa både det ena och det andra och eftersom de flesta var unga är det omöjligt att bevisa hur mycket livsinkomst de gått miste om tex. Bevisa också att det var vaccinet och inte nåt annat... Det är inte särskil
  1 point
 8. Är det därför vi har så mycket vårdpersonal hemma nu, PCR positiva men falskt positiva. Såg i alla fall om ett äldreboende i Stockholm som testade sin personal med antigen testet istället som tydligen precis blivit godkänt ... mycket billigare, snabbare och pålitligare. Låt oss inte bli ruinerade på PCR också.
  1 point
×
×
 • Skapa nytt...