Gå till innehåll

Ledartavla

 1. Nils Engström

  Nils Engström

  Plusdatamedlem


  • Poäng

   6

  • Innehållsantal

   2 330


 2. MariaF

  MariaF

  Medlem


  • Poäng

   5

  • Innehållsantal

   5 555


 3. Kattuggla

  Kattuggla

  Medlem


  • Poäng

   4

  • Innehållsantal

   420


 4. Effie

  Effie

  Medlem


  • Poäng

   3

  • Innehållsantal

   2 087


Populärt innehåll

Showing content with the highest reputation on 2021-01-06 i alla områden

 1. Jag fortsätter med mina projekt..inneprojektet nu är att scanna in alla diabilder och få ordning på dem. Det här är ett stort jobb, det finns många bilder som ska in i album och läggas in på usbminnen, tänkte att det passar bra till nu. Ute så har jag igår eldat upp lite skräp och tagit fram motorsågen, kapar till ved. Motorsågen var min mans område, men nu är det ju mitt. Jag tar det lite försiktigt, är ju ovan. Lite kul dock, det låter och det händer saker! Före-bild finns också, antikropp är väl bra, men att ha en kropp, är inte det också bra?
  4 points
 2. Vad Karlsten säger är verkligen inget sensationellt (annat än för våra makthavare). Problemet är att alla av de senare genomgått svensk skola och dess urusla matematikundervisning. Vad Karlsten säger får inte blandas samman på det cyniska sätt som vi ofta hör beskrivas av myndighetspersoner, nämligen att den som t.ex. dör av en vaccinationsspruta redan var så skör av mediciner och ålderdom att dödsfallet därför är lättförklarligt. På liknande sätt att någon dör av Covif-19, beror på ålder och medicinering. Vad man aldrig hör talas om, är hur man istället kan öka de äldres motståndskr
  3 points
 3. Vad händer om kropp träffar antikropp...säger det poff? undrar jag som aldrig förstått det där med antimateria
  3 points
 4. Utan behov av kontroll (av koncentration i blodet) finns nu under viruspandemin i varje fall två säkra tillskott, som nästan alla "icke-tillskottare" har brist på: C- och D-vitamin. För en normalviktare minst 3x1 g C-vitamin per dag (morgon middag kväll - gärna ytterligare 1 gram till natten) och 1x100 mikrogram D-vitamin (4000 IE) per dag. Dessutom lämpligt med en tablett multivitamin , som innehåller bl.a. zink och selen. Vid sidan av fördelarna med LCHF-kosten, som ger en fin lipidprofil, har man med doserna ovan gjort det man kan för att försäkra sig om ett starkt immunförsvar. Ing
  2 points
 5. Läs gärna detta som sätter 2020-års sjukdoms- och dödsfall i ett längre perspektiv. Man gör jämförelser med tidigare år. - Artikeln är skriven i maj 2020, så man får ta det i beräkning när nu året är till ända och vi har alla siffror. https://emanuelkarlsten.se/darfor-dog-fler-svenskar-under-en-manad-1993-och-2000-jamfort-med-april-2020/?fbclid=IwAR0DD90BzGGXr1QoBCzGlzgDGKPVdUIpzlqQwjM3fZJ9kSGARsxBW-aWBJ8
  2 points
 6. Gör det? Och jag som rev ut min... och byggde en walk in-closet för MC-kläderna istället... Gäller nog bara i Finland, väl?
  2 points
 7. Kommer att bli så himla värt det när du tagit dig igenom abstinensen! Väl kämpat!
  2 points
 8. Peter B m. fl. Varför bry er?
  2 points
 9. Hör ju liksom bastu till då man ska sköta extra bra om sig själv. Det lindrar ju det mesta Önskar att jag hade tillgång till bastu nere vid stranden. Vinterbad är något av det skönaste som finns.
  2 points
 10. Om det räcker... Tre gram om dagen motsvarar 45 medelstora apelsiner per dag, så du inser problemet. En 75 kg get producerar normalt 13 g per dag. Om den blir sjuk, eftersom den saknar tillgång till hälsokostaffär, tvingas den att själv höja produktionen upp till 100 gram per dag. Tacka för att getter sällan blir sjuka. Som jag påpekade och du kanske hört tidigare, anser skolmedicinen och Läkemedelsverket att 75 mg C-vitamin per dag räcker, motsvarande en stor apelsin per dag (fast bara till att hindra skörbjugg med blödande tandkött som följd, som sjömännen dog av på sjuttonhundratalet
  1 point
 11. Werlabs har en del tester man kan göra.
  1 point
 12. Jag kan börja och säga att äta ute med andra är det största problemet som jag har. Det finns många stället där man kan beställa saker som innehåller lite kolhydrater, men valet av restaurang brukar bli rätt begränsat. Man känner sig dryg som tvingar de andra att äta på en viss typ av restaurang hela tiden. Sen är det även svårt att veta hur mycket kolhydrater något innehåller.
  1 point
 13. Hållerpå att sluta snusa... Det är helt vidrigt. kan inte sova. har ont i huvudet så in i H****** , har ont i fötterna. Kör med plåster men det gör ju ingen människa glad.
  1 point
 14. Inte ens jag är så dum att jag lägger upp före-bilden innan man tagit efter-bilden. Ja, Lasse, risken är väl uppenbar att man får satsa på antikropparna istället.
  1 point
 15. Öh... den syns inte...? Har det blivit nåt fel...?
  1 point
 16. Två dagar utan migrän. Nu tänker jag faktiskt jobba på att vara migränfri. Faktiskt. Förutom själva huvudvärken är tröttheten och illamåendet inte heller så trevligt att dras med. Så pass otrevligt är det, att jag tänker att jag inte klarar av att leva normalt om jag ska må som jag gjorde den här senaste veckan. Faktiskt.
  1 point
 17. Hade trollat bort alla dåliga produkter i livsmedelsbutikerna så det blev mer plats för sådant som är bra. Vi svämmas över av produkter med massa tillsatt socker, dåliga växtoljor och fejkade ultraprocessade veganska alternativ.
  1 point
×
×
 • Skapa nytt...