Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/30/2021 in all areas

 1. Men halleluja! Precis haft en telefontid med läkare (annan staffettläkare...) på HC. Vi pratade om mina provsvar och han skulle beställa en ny omgång prover och dessutom en återbesökstid inom 1-2 veckor, för att därefter remittera mig till en gastroenterolog! Han trodde att mitt låga järnvärde hängde samman med min underfunktion av levern men ansåg att en gastroenterolog måste titta på detta, då de inte kan göra mera på HC. Ska genast ringa och beställa tid för provtagning!
  4 points
 2. Uppdatering: jag nådde mitt mål och lite till. På midsommar hade jag totalt gått ner 9,7 kg! Nu ska jag fortsätta min resa och jag är strax i mål! Sen gäller det att hålla sig kvar där med träning och sund kost. hoppas det gått bra för er andra också och glad sommar!
  2 points
 3. Det var inte Corona, bara en vanlig förkylning. Igår åt jag en glutenfri pizza på en pizzeria, kollade blodsocker en timme efter pizzan och inte så oväntat så var jag inte i ketos. (BS 5,8 BK 0,6) Det var jag dock nu imorse. (BS 5,0 BK 0,8) ketosen är låg men definitivt där. Det här är nog det längsta jag någonsin har varit i konstant Ketos. Var det värt att bryta den för pizzan? Den här gången är mitt svar nog ja.
  1 point
 4. Grattis i efterskott! Ha en jättefin Midsommar!
  1 point
 5. "VIKTIGT! med My Westerdahl och Erik Hemmingsson är din kroppspositiva podcast! En viktig podd som dödar myter kring vikt och bantning med vetenskap och stärkande inspiration. Överviktsforskaren och författaren Erik Hemmingsson och civilingenjören och hälsoinspiratören My Westerdahl presenterar verktyg och metoder som hjälper dig att en gång för alla sluta fred med kroppen. Vi avslöjar bluffen kring bantning och synar den falska tron om att hälsa är lika med "BMI". Det är dags att utvidga begreppen och sluta banta! En podd från Aller media." I avsnitt 6 medverkar Ann Fernholm. https://poddtoppen.se/podcast/1567968456/viktigt
  1 point
×
×
 • Create New...