Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/19/2021 in all areas

 1. Låter som en skröna...vart har du fått den uppgiften ifrån, att insulinproduktionen skulle upphöra? Det skulle innebära att om man äter strikt LCHF blir man typ 1 diabetiker. Även om du äter 0 kolhydrater så kommer kroppen fortsätta producera glykogen/glukos och du är beroende av en insulinproduktion även då...fast på en mycket lägre nivå förstås.
  3 points
 2. Jag googlade lite ... han verkar tycka att keto med "carb cycling" är en bra metod? ...det kan det säkert också vara. Ett misstag som jag tycker ofta förekommer när man diskuterar hur man ska äta är att det skulle finnas EN optimal metod ...det tror inte jag på i alla fall. Jag hittade inget om att insulinproduktionen skulle upphöra om man åt keto länge.
  2 points
 3. Jag vet inte vad jag drabbats av under min semester. Jag är inspirerad. Jag äter mycket bättre än när jag jobbar. Jag läste just hastigt något om backyard run? i den här tråden Det fick mig att jogga 20 varv min uppfart + en kort skogsväg bakom min gård. Det tog just under en timme. Jag sprang med munnen fast hela vägen. Jag kan inte ta hundarna med på tur i skogen, det är alltför varmt, men på det här viset kunde dom vara med och själva bestämma när de sprang och när de stod och glodde på mig, helt klart undrande vad meningen med det hela var. Det här gick ju lika bra som att jogga i skogen en timme. På det här viset blir det gjort även i hettan. Det är svårt för mig att motionera utan hundarna... Jag har ingen pulsklocka, så kan inte följa med pulsen. Men tänker att det får duga att springa sakta med munnen fast. Som ung, för tjugo år sedan, sprang jag 10 km på 47 min. Jag leker lite med tanken att slå det som 40plussare. Bara för att. Jag har en väninna som hänvisar till att vi blir äldre och därför måste bli fetare och i sämre skick. Jag vill motbevisa detta.
  2 points
 4. Jag funderar på samma sak. Blev också inspirerad av podden ovan. Om inte annat kanske man kan avgöra om oxalater är ett problem eller inte... Om jag förstått rätt blir de inget problem om man äter tillräckligt med mineraler de kan binda till men hur vet man det? Om man inte testar vet man ju inte hur man reagerar...
  1 point
 5. Heja @Tr0llet! En backyard ultra är 6,7km/varv och startar varje hel timme men vem har sagt att det måste gå till så? Om du springer med stängd mun och bara andas med näsan så är du nära konceptet MAF, dvs du kan inte springa så fort att du bränner en massa glukos utan måste anpassa farten till syreupptagningen (fettförbränning är en aerob process). Perfekt att köra så ju!
  1 point
 6. Nu har jag bestämt mig för att detoxa mig. Från början av augusti (efter brorsdotterns kalas) ska jag köra carnivore fyra veckor. Jag har gjort det tidigare, men bara en vecka typ. För att få eventuella effekter av det, bör man tydligen köra över två veckor åtminstone. Eftersom jag har ganska mycket hjort och lamm i frysen blir det dessutom fyra billiga veckor, vilket jag gillar.
  1 point
 7. "Den världsberömde tyska advokaten Reiner Fuellmich förbereder en s.k. class action mot en rad myndigheter och politiska institutioner för brott mot mänskligheten i samband med hanteringen av coronan. Här intervjuar han Dr. David Martin som under två decennier kartlagt forskningen och patenten på det aktuella området omkring SARS-virus, spikproteiner och mRNA-preparat." https://rumble.com/vjqnjz-ystein-rnne-139-bevisen.html
  1 point
 8. Blir så förvirrad. Så nu är det bra att äta mkt protein och dra ned på fettet? Trodde protein var insulint, och att det var fettet som var superbra att få i sig...
  1 point
×
×
 • Create New...