Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 12/23/2012 in Status Updates

 1. Hejsan på er alla. Detta blir min andra gång jag kör med lchf, förra gången var för några år sen mellan januari till mars. Funkade jätte bra tyckte jag tills man ramade in i sockerfällan igen. Jag gjorde en gastric sleeve 2014. Från 104 kg ner till 78 kg. Men nu är jag uppe i vikt igen på 91,7 kg. Jag håller på med en 6 veckors period som ska starta den 9/11 till 20/12. Jag gick i tidig pension förra sommaren. Men jobbar som timmis ibland. Det här med motion är väl lite si o så med. Gå på gym är inget för mig. Men går gärna på med stavgång. Jag har 3 böcker med lchf recept, så här i början ska jag gå efter dom med egna menyer från böckerna. Vi äter mycket vilt hos oss. Jag vet inte om jag ska välja strikt eller måttligt denna gång. Förra gången körde jag hel strikt. Ha de gott så hörs vi.
  2 points
 2. Otroligt rörig och fullproppad startsida till forumet nu! Jag blir trött bara av att försöka få en överblick! Varför inte bara ha några få rubriker som man sedan klickar sig vidare från, så man slipper se alla dessa saker samtidigt? Tex varför en rubrik Senaste kommentarer och sen senaste kommentarer och ämnen. Istället kunde senaste kommentarer isåfall dyka upp när man klickat in på ämnen och kommentarer.
  2 points
 3. Hej alla!! Ska försöka tala om hur lchf satte ny sprätt på mitt liv. Jag har funderat på att starta upp i många år men aldrig kommit till skott. För tolv veckor sedan tänkte jag att nu Jäklar ska jag pröva på allvar. På tolv veckor har min kroppsvikt reducerats med ca 30kg inte dumt. Varför jag har velat med att komma igång är att jag brustit i övertygelse om jag skulle kunna genomföra projekt som detta. Ok motivationen har inte infunnit sig tidigare trots en sjukdomsbild som borde drivit på mig. Jag är typ 2 diabetiker och har ca. 20 bidiagnoser .Jag ska bespara er journalen, jag kan garantera att man får ihop en hel läkarbok som vore tråkig att läsa. Det har lett till att jag får behandling på dialysen varannan dag. Jag har amputerat bägge benen och fyra fingrar. För att det ska fungera med proteser är det bra om jag reducerar vikten och lchf har visat sig fungera. Jag har reverserat min diabetes så jag är medicinfri. Jag tog 150iE insulin per dygn och en tablett januvia. Jag börjar få många positiva effekter av lchf främst att tröttheten är inte ens är i närheten av hur den har gjort sig påmind tidigare. Jag tror att mitt liv med proteser kommer att få mig ur permobilen för egen maskin. Hurra för lchf. Affe
  1 point
 4. Hälsa och glädje till er alla!
  1 point
 5. Nu "stalkar" jag dig också
  1 point
×
×
 • Create New...