Ledartavla


Populärt innehåll

Showing content with the highest reputation on 2020-04-07 i alla områden

 1. 2 points
  Efter många mellanlandningar runt om i världen, kom han hem idag! 🥰 Studierna fortsätter på distans på internet. 👍
 2. 1 point
  Ja, jag har lite Matriarch 20 kvar som jag kör ihop med DHEA nu men man har ju inte hud så det räcker med 5 pumpar... Jag funderade på import men vet inte hur det funkar från GB efter Brexit och nu i Coronatider?
 3. 1 point
  TJUSIGT!!! Hoppas att det kommer innebära att kvaliteten på kommentarerna kommer höjas ytterligare ett snäpp! 😉
 4. 1 point
  Duschar, rakar mig. tar på mig finkläderna. Nu jäklar kan man "springa runt och se viktig ut!" VETERAN!
 5. 1 point
  Matriarch 20 verkar finnas. Kanske köpa några sådana och smörja större mängd kräm?
 6. 1 point
  Oh noo! 😱 Var beställer du? Moodmama eller? Kanske skulle testa beställa Onas, från Storbritannien...
 7. 1 point
  Det är tuffa tider nu. tyvärr inte mycket annat att göra än att kämpa på men ändå vara snäll mot sig själv om man gör lite "dåliga" val i stressen/tristessen... Håller tummarna för sol!
 8. 1 point
  Vardagsrutinerna bryter ihop i dessa orostider. 🥴 Jag arbetar på ortens sjukhus som förbereder sig inför den befarade stormen av smittade. Det är dagliga dekret om olika restriktioner, nya rutiner, gröna militärtält utanför akuten och väktare med visir. Cheferna är påtagligt påverkade av situationens allvar. Tillvaron tyngs av ett lågintensivt stresspåslag av alla funderingar: för att bli sjuk, för att smitta patienterna och gamla mamma som behöver hjälp att handla, drar de in min semester, måste jag rycka in som undersköterska med utökade arbetspass på obekväma tider... Den mentala påfrestningen påverkar mina matval och motionsambitioner negativt. Tyvärr. Längtar till den dag vi lämnat detta bakom oss. Men om solen orkar titta fram idag ska jag ta en promenad och doppa mig i havet. Kallbad lugnar själen och gör gott för immunförsvaret. Önskar dig en skön söndag - sköt om dig! Olssons universum | Därför är kalla bad hälsosamma