Jump to content

Anil

Medlem
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Anil's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

1

Reputation

 1. Jenjen, det låter jobbigt! men du mår bra av det? Vet dock inte hur det skulle fungera om man tränar, vt du det? Får läsa mer om det. men ser du det som en livsstil eller bara nu för att gå mer i vikt? Himla tråkigt, och jobbigt(!!) med de sista kilona. Vet inte hur du menar, men jag har inte varit gravid hahah!!?? jag vill mer komma i bra form och ner till en vilt jag trivs med!!)
 2. 164 cm 61kg. Vill ner till 56kg!!)
 3. Jo förstår att det är olika, men får börja undersöka när inte vikten går ner. Därför jag räknar kalorierna. Jag har provat att äta mer, det gjorde jag de två första veckorna. Men efter att inget hände då så började jag kolla över kalorierna. Under en månad bör man väl ha gått mer något.
 4. Har redan läst där, och på många andas sidor. Men eftersom jag inte går ner i vikt så får man kanske börja titta på kalorier. Många menar också att man får titta på kalorier fast man äter lchf. Det är fettet som gör man blir mätt och-operation då mindre. Viktnedgång är ändå kalorier ut, kalorier in- menar vissa.
 5. Har också tänkt på att jag inte har så mycket vikt att tappa. Är inte överviktig utan vill mest gå ner för min trivselvikt. Sen tränar jag mycket och är ute efter att få ner fettprocenten. Kanske inte lchf lämpar sig för det? Gällande fettet. Hur ska jag få ännu mer tänker jag? Äter till båda måltiderna. Fettet ger ännu mer kalorier, vilket då gör att jag äter mer kalorier. Det resulterar i att jag inte gör ner i vikt då, väl? Tack för ditt svar!!
 6. Hej Jag har ett ganska frustrerande problem som jag hoppas ni kloka på forumet kan bringa lite klarhet i och komma med tips. För en månad sen började jag med LCHF. Dock har jag under två dagar ätit kolhydrater, annars följt dieten. Jag väger idag 61kg men vill få ner till min trivselvikt på 56kg. De två första veckorna räknade jag inte kalorier osv eftersom jag har förstått att det inte är fokus på det. Men efter att vågen inte visat på minis började jag föra matdagbok för att få se kalorierna jag stoppade i mig. Det visade sig vara en hel del. Jag har räknat ut att jag bör ligga på 1500kcal om dagen för att hamna på 500kcal minus. Fett innehåller ju väldigt mycket mer kalorier än kolhydrater och för att jag ska bli mätt så hamnar måltiderna på mycket. En måltid kan bestå utav 150 gram kött, 60-70gram bea eller annan sås, 100gram broccoli samt liiiite tomat och gurka. Det är inte överdrivet mycket mat men hamnar ändå runt 900kcal. Det gör att det bara får plats två mål om dagen, för att inte hamna för högt. Jag äter periodisk fasta och äter lunch kl 1200 och sen middag kl 2000. Eftersom jag bara äter två gånger om dagen kan jag inte säga att man är jättemätt, fast jag är mätt precis efter jag ätit och några timmar efter Jag tränar också en hel del. 4-5 ggr på gym i form av styrketräning och konditionsträning samt en timmes promenad 4-5 dagar, per vecka. Hungern ökar säkert med tanke på att jag tränat ofta. Men så.. Någon klok människa som kan förklara för mig varför jag inte går mer i vikt? Eftersom jag tränar så mycket så behöver såklart kroppen mer mat, men då blir det många kalorier från fettet. LCHF är kanske inte optimalt för träning.. Tacksam för svar!!)
×
×
 • Create New...