Gå till innehåll

Murran

Medlem
 • Innehållsantal

  9
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

4 Neutral

Om Murran

 • Rank
  Nyanländ
 • Födelsedag 21 September
 1. Tänkte att din belastning vid alla hundpromenader ger viss skillnad vad gäller muskler.
 2. Grattis, du fortsätter att imponera! Håller du emot, i hundkopplet på samma sida hela tiden? Kan du cykla med Sherlock?
 3. Har laddat hem, men vet inte riktigt hur det går till. Murran var, konstigt nog, upptaget. Namnet på en katt jag haft. Det får bli nästa katt Edith1963
 4. Tack för en mycket bra summering av din LCHF. Skall försöka tillämpa!
 5. Har varit med hosKostdoktor länge, mest lyssnat på intressanta föredrag. Dras med en smärre övervikt och vill leva mera sunt, kanske med hjälp av LCHF. Har haft jättesvårt att komma igång på allvar. Nu tycker jag att dina anvisningar, din metod verkar vara lättare att följa en mycket av det, luddiga cocosdoftande. Får/ får inte, tillåtet/förbjudet, mejerier/laktosfritt, tre 250-gramsbiffar/måttligt med proteiner!!!!! Vilken djungel! Nu skall jag läsa igenom vad du skrivit, med pennan i hand, och skaffa mig ett eget, enklare mönster enligt dina anvisningar. Vi hörs snart igen!
 6. Har hittills mest läst en massa tjafs hit och dit på Facebook, med släckt ner det mesta. Du är stark och modig, och ärlig. Tycker mycket om dig i ditt sätt att beskriva hur du lever. Hoppas inte "kursen" tar knäcken på dig. Såna här kollektiva påhitt kan köra slut på vem som helst om man inte är mycket för grupparbete. Ser fram emot att fortsätta följa dina framgångar. Och, jag har mycket trevlig läsning kvar av allt du skrivit tidigare. LYCKA TILL!
 7. "Hittade" dig och din blogg i dag. Tycker att det är bland det bästa jag har läst i ämnet.
×
×
 • Skapa nytt...