Nisse

Medlem
 • Innehållsantal

  42
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

90 Utmärkt

1 följare

Om Nisse

 • Rank

Senaste besökare till profilen

198 profilvisningar
 1. Fasta är GRATIS och långt mycket mera effektivt än nått piller eller nån spruta.
 2. Så är det Thomas och vilka tror myser i bakgrunden över en ny kundstock i många år och nytt klirr i kassan? Nån politiker som vågar ta denna info och prata klartext? Sverige är med full fart på väg in i ett kaos utan att någon vågar prata om de.
 3. Hej, Finns bara en bra lösning på ditt problem och det är att du lär dig insulin i detalj. Ex genom att se massor med klipp från Jason Fung. Som du äter idag stänger du dörr till allt vad fettförbränning heter och ser därför klena resultat trots att du tror du äter bra. Svårare än så är det inte sen gäller det att börja med fasta (helst 23:1) men dit får du ta det lite stegvis nr ett är att komma ur sockerträsket på riktigt. Kan berätta mera om du vill. Finns inget bättre verktyg. Och sluta lyssna på dom som surrar om många mål per dag etc.Fettförbränning gäller alt fortsätta med ditt vanliga liv.Och du kommer INTE vara hungrig utan mätt och glad.Är själv inne på min dag 134 med 23:1 fasta som info.Men det gäller att våga för att vinna och det gör dom flesta inte tyvärr.
 4. = Sverige är ett U-Land när det gäller kunskap inom detta område och man vill slå vakt om att tjäna pengar så långt det bara går under allehanda täckmantlar. http://care.diabetesjournals.org/content/diacare/early/2019/04/10/dci19-0014.full.pdf?utm_campaign=News %26 Views Email June 6 2019 (NxAz4T)&utm_medium=email&utm_source=[Subscription Preference %231%3A Send Everything]&_ke=eyJrbF9lbWFpbCI6ICJoYXJyeUBodGUubnUiLCAia2xfY29tcGFueV9pZCI6ICJMcEo4U2UifQ%3D%3D
 5. Kanske en sida som Svenska "Forskarna" borde titta på så kan dom hålla på med annat i stället https://idmprogram.com/
 6. https://www.dietdoctor.com/low-carb/keto/best-ketone-meter
 7. Men Thomas Jansson vill man verkligen hjälpa människor i Sverige att bli fri från Diabetes eller vill man mjölka alla pengar det bara går under diverse täckmantlar? Nått lurt är det i mina ögon. Tänk om det inte fanns Internet? Och att kunskap som man mörkar i detta land finns det drivor av i andra länder. Prova köp en Keton mätare i Sverige som ett exempel Inte det lättaste, så jag beställde min Keto Mojo utomlands På Dietdoctors engelska sida finns ett test men icke på Svenska sidan vilket kan bevisa saker.
 8. I denna YouTube klipp beskriver Jason Fung i detalj det som verkar vara så svårt att förstå i duktiga landet Sverige. Snacka om att ha försprång...
 9. Åter till tråden, kan det vara så illa att Svensk Diabetesvård bakom kulisserna är "genomkorrumperad"? Har Kerstin Brismar ägnat " hela sitt liv " åt att forska om Diabetes och inte kommit längre kan det vara illa. Och skulle det vara så illa att tom Kostfonden pratar " med kluven tunga " på nått sätt då har vi ett problem som bara stavas på ett sätt. Money Diabetesvård kanske är en STOR kassako för vissa och tvärtom för andra. Lek med tanken, man forskar och forskar och kommer tillbaka till ruta 1. Kolla lite på YouTube, var finns mest relevant info angående att prova reversera Diabetes och annan ohälsa? Ytterst sällan info från duktiga landet Sverige (finns några undantag) Jason Fung borde fundera lite över vad landet Sverige håller på med. Varför forska när redan alla fakta redan finns? Vad kan anledningen till detta vara?
 10. Men Thomas mfl. hur har Kostfonden tänkt när man INTE pratar ett pip ( i stort sett) om Fasting i samband med " Europas största studie av kost vid typ 2-diabetes? För mig helt obegripligt.
 11. @ Maria F Använder du kokosolja? Om ja vilka mängder äter du? Och när på dygnet? Har du järnkoll på ditt blodsocker? Hur ser/såg ditt ätfönster under 23:1 ut? Träning? Vad? När? Mängd?
 12. Jag repeterar: Varför skulle jag efter att ha kört 23:1 OMAD över 110dgr i ett sträck fortsätta med 23:1 om det vore så illa som många vill göra gällande? Är precis som att efter att ha vunnit på Triss 110 ggr i ett sträck bara sluta för att de var såå jobbigt att vinna mera Eller är det andra skor som klämmer? Och det ÄR stor skillnad på att fasta 17 timmer och att fasta 23 timmar som lite info. Effekten skruvas upp på slutet. Just därför är lätt att förstå att så många som gått i fällan om att äta 3-mål per dag plus diverse mellanfika & mys hit och dit ständigt dom stora förlorarna. Och får starta nya viktresor. Och "gömma" sig när många anar att förra resan gick åt pipan. Sluta köp en massa kokböcker, sluta med allt bakande är ett tips. Gör allt enkelt så kommer belöning som ett brev på posten.
 13. Varför är det så svårt att förstå hur effektivt det är med 23:1 OMAD fasta? Varför skulle jag efter att ha kört det över 110dgr i ett sträck fortsätta med 23:1 om det vore så illa som många vill göra gällande? En extremt fin formkurva gällande vikt, fett %, ork, mental skärpa, fri från värk, penning besparing, bättre sömn mm. Varför räcker inte den listan för alla som klagar på allt här? Vad krävs för att ni skall bli nöjd? Svammlet om att alla inte är lika kommer oftast från dom som inte törs släppa snuttefilten socker, mjöl, kvällsmys, alkohol etc. Hellre fortsätter man klaga på bekostnad av optimal hälsa i Sverige 2019.
 14. Strikt LCHF & 23:1 fasta fungerar alldeles ypperligt. Har kört så nu i 110dgr inkl. hård träning. Men det gäller för alla gnällspikar att komma ur komfortzonen några dagar för sen få njuta av att vara fri från värk, smärtor, ha massor med energi etc. Alt är att fortsätta som förut med ett steg framåt & ett steg bakåt och framförallt GNÄLLA över sin situation & sitt lite sunkiga leverne. OBS! 16:8 räcker inte, lär dig förstå fettförbränning & insulin påverkan så kommer du förstå bättre. Och man slipper all hunger och sug efter socker. Fastan bryts ALLTID med två stora msk kokosolja. Sen bara nyttig LCHF mat i stor mängd. Hur svårt kan de va?
 15. Ät stor mängd strikt LCHF mat EN GÅNG per dag och helst efter tidig morgon träning, sen får kroppen vila lång tid (23 Timmar) till nästa måltid med låga insulinnivåer, du kommer bli en helt annan människa efter ett antal veckor var så säker. 1. Spara mycket pengar 2. Sparar mycket tid 3. Förbättrar matsmältningen 4. Förbättra immuniteten 5. Massiv autophagy 6. Leva längre 7. INTE hungrig 8. Inga fler begär 9. Bättre hud 10. Ökning av energi 11. Ökad humör 12. Ökad kognitiv funktion 13. Minskad inflammation 14. Minskning av blodtrycket 15. Minskad hjärtsjukdom 16. Minska demens 17. Minskad risk för diabetes och insulinresistens 18. Minska att få en fettlever 19. Sätta din kropp i en fettbränningsmaskin (speciellt förlora bukfett) 20. Hjälp med disciplin 21. Förbättra dina muskler 22. Reparera en långsam metabolism 23. Mental klarhet