Malinhell

Medlem
 • Innehållsantal

  3
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

13 Neutral

Om Malinhell

 • Rank
  Nyanländ
 1. Det är en av de stora fördelarna med LCHF att man slipper de där blodsocker-måsteätanu-fallen. Man hinner hem och laga den mat man tänkt sig, hungern kommer inte hastigt utan kommer sakta. Ganska kul att se kolhydratätande kollegorna på jobbet krascha först på fm och sedan på em då de bara måste ha en bulle eller banan. Själv sitter man nöjd och belåten och undrar varför de måste äta hela tiden! Men självklart tar det en tid för kroppen att ställa om när man är nybörjare, i början hade jag ofta ost, nötter eller ölkorv i väskan för säkerhetsskull, men nu efter nästan två år på LCHF behövs det inte.
 2. Jag upplevde också illamående i början men upptäckte att ett glas vatten med mycket pressad citron i hjälpte mot det.
 3. Jag var med i VV för några år sedan, blev helt besatt av räknandet och åt mer sötsaker än tidigare bara för att jag hade poäng kvar... Gick ner kanske 2 kg på en månad men mådde inte bra av det konstanta fokuset på mat och räkning. Har däremot en kompis som gick ner 20 kg med dem och tycker metoden är toppen, varje gång hon gått upp vikten igen och ska ner på nytt Säger väl allt....