Annika Rane

Administratör
 • Innehållsantal

  1 013
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  14

Annika Rane vann senast 28 Oktober 2019

Annika Rane hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

2 486 Enastående

1 följare

Om Annika Rane

 • Rank
  Team Diet Doctor
 • Födelsedag 8 December

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Stockholm

Senaste besökare till profilen

2 709 profilvisningar
 1. Håller fullständigt med. Det finns ingen som helst anledning till att man inte skulle kunna gå ner till hälsosam normalvikt efter att ha fött barn. Kvinnokroppen har en fantastisk förmåga till återhämtning efter graviditet, förlossning och amning. Ge dig tid, återta makten över din hälsa och få din LCHF-livsstil att fungera i ditt nya liv som förälder. Stort lycka till!
 2. Om jag minns rätt så har Åse pendlat upp och ner i vikt många gånger, med VV. Först när hon hittade lågkolhydratkost och sin "nyckel" har hon varit viktstabil. Det här inlägget förklarar en del: https://www.56kilo.se/hur-jag-slutade-jojobanta/
 3. Välkommen till forumet, Gabriella! Ta hand om dig lite extra i corona-tider, har hört talas om flera GBP-opererade som drabbats oerhört hårt av covid-19. Det kan vara en ren tillfällighet, men det skadar inte att vara extra försiktig i din sits. Lycka till med kosten!
 4. Annika Rane

  Inget händer

  Inte alls Vi vill tvärtom hjälpa så många som bara möjligt. Just därför är den stora merparten av vårt material gratis. Vår enda inkomstkälla är våra medlemmar och de ska ha ett stort och fett TACK för att de ger oss möjligheten att ha så mycket gratismaterial på sajten! Det är såklart ovanligt med ett företag som inte primärt styrs av att tjäna pengar, men en inkomst behöver vi för att kunna avlöna personal, betala hyra och en massa annat. Kul att du hittat till oss!
 5. Annika Rane

  Inget händer

  Stora skrytartråden finns faktiskt kvar, om än lite insomnad, med nästan 1000 kommentarer, dvs nästan tusen skrythistorier https://www.dietdoctor.com/se/stora-skryttraden
 6. Dr Berry har mycket intressant att komma med Här i en DD-podcast: https://www.dietdoctor.com/se/diet-doctor-podcast-31-dr-ken-berry För den som är medlem finns en intervju från Low Carb Cruise 2018, där han samtalar med Andreas Eenfeldt: https://www.dietdoctor.com/se/jag-trodde-i-hemlighet-att-alla-mina-patienter-misskotte-sig
 7. Appen finns i nuläget bara på engelska, tyvärr.
 8. https://www.dietdoctor.com/se/bunkra-mat-valj-bra-mat
 9. Annika Rane

  Gyndoktor

  Har hört gott om https://cevitacare.se
 10. Du kan använda dig av planeraren, skippa bara frukosten. Du äter sedan så mycket du känner att du behöver för att hålla dig lagom mätt och nöjd mellan måltiderna.
 11. Björn jobbar inte längre som familjeläkare, han är numera verksam inom försvaret (om jag uppfattat det rätt...)
 12. Kan jag som LCHF:are ta bort fasta fetter och mejeriprodukter och i stället få energi från oliv och rapsolja? Har fått ner mina höga blodfetter till lätt förhöjda värden genom det. Tycker det är ok och vill inte äta statiner. Mitt blofettsvärde kan vara ärftligt. 

  1. Annika Rane

   Annika Rane

   Ställ gärna frågan i en tråd på forumet så kommer den att nå flera 🙂

 13. Man kan nog säga att aktiviteten på forumet är hyfsat stabil. Vad gäller bloggen har kommentarer och diskussion avtagit, merparten finns numera på Facebook.
 14. Mer information här: https://www.dietdoctor.com/se/goda-nyheter-diet-doctor-plus-ar-friskvard
 15. Nu finns trailern till Jonas Coltings träningskurs textad på svenska. Samtliga delar är tillgängliga för medlemmar i slutet av nästa vecka. Enjoy! https://www.dietdoctor.com/se/kommer-snart-lets-get-moving-traning-for-nyborjare