Jump to content

*Sara*

Medlem
 • Posts

  87
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Förort i södra Stockholm

*Sara*'s Achievements

(2/7)

172

Reputation

 1. Hej Det finns ett godis från Nellie Dellie (stötte på det på nätet när jag skulle handla nötter) som är gjort på stevia. Någon som har erfarenhet från dessa produkter, det ska vara mycket få kolhydrater i dom. Chokladprodukterna verkar ha mkt kolisar men inte lakritsen och gelen... Jag är inte ute efter att svulla godis, jag älskar min livsstil med LCHF, men jag äter ju fika ibland (varannan månad kanske) med stevia. Är detta "lika farligt/ofarligt"? Hur tänker ni andra?
 2. Ta med ägg från frukosten. Be om extra/köp typ 4 st. Ha en tub majonnäs i väskan. Kokosolja att ha i kaffe. Babybel ostar klarar sig lääääänge. Nötter. Feta nötter. Sånt gör att du klarar dig mellan lagade måltider. Tråkigt kanske men hälsan kanske går före. Vid lagade måltider var tydlig o kravställ. Bara kött o sås. Jag reser också mkt. Det går super. Allt handlar om planering o min egen drivkraft.
 3. Hej. någon som vet vad det handlar om?? Såg bara rubriken men har inte tjänsten för att läsa artikeln. .. Max low carb är ju räddningen . Den enda burgare på marknaden som går att äta ju!! http://www.dn.se/ekonomi/hamburgerkedjan-max-gi-burgare-forbjuds/
 4. Hej. någon som vet vad det handlar om?? Såg bara rubriken men har inte tjänsten för att läsa artikeln. .. Max low carb är ju räddningen . Den enda burgare på marknaden som går att äta ju!!
 5. Haha. Rutorna kommer ju inte direkt självmant....hihi. tack vare lchf håller jag i min morgonyoga o slankare har jag blivit o starkare. Lite ...mycket lite träning för mina svaga händer har även gjort att jag kan stå på händer igen. O hjula. Det va lääääänge sen. Utan den viktminskning o utan inflammation är det möjligt! Tjihoooo
 6. Jag tror du är inne på rätt spår. Hälsa verkar inte vara tillräckligt för folk. Skönhet däremot. Visst har jag blivit snyggare av lchf. Vikt. Smärthet . Hy. Hår. Leendet .
 7. Faktum är att det inte är bättre. Usch. Dricker ingefärsvatten o sköljer näsan med koksalt. Dricker massor av vatten o vilar. det är ett mirakel om jag blir frisk idag.
 8. Idag var det dags igen för träff med NY läkare, då den gamla har slutat Jag förklarade mitt läge och att jag vägrar låta mig dippas av dålig dos. Jag äter 150 mygram per dag. Senaste TSH på 0,03, tur det, för läkaren hade nog sänkt mig om jag legat på 0,02...jag är inte säker på att vi kommer komma överens jag och hen. Min långtidssänka på 29 igen. Jag fick iallafall fortsatt recept och jag ska tillbaka om ett år...om inget händer, jag har remiss på blodprov på mina värden samt sänkan om jag krashar före dess. Ja, jag är inte förvånad men besviken på att bemötandet är så som det är, jag tror hon tycker jag har hypokondrios istället för hypoterios....det känns som att kalla händer, förstoppning, extrem trötthet och ledsamhet över att inte vara en bra mamma i krasher är hypokondri eller utbrändhet även om man har diagnos hypoterios... Fuck
 9. Jag måste bara tacka för ingefära och citrongrejen Jag kokade en dryg liter vatten och hällde över citron i bitar och skivad ingefära, drack lite nu medan ljummet, jättegott ju. Ja jag blev förvånad, men mumsgott. Tack ni snälla!! Jag ska gå en kurs som jag längtat efter i dryga 2 år på måndag, och den håller på hela veckan, snacka om att jag är "frisknatill fokuserad"!! Jag har hopp!!
 10. Du har nog rätt. lite för mkt mörk choklad kanske.
 11. Febern borta. Förkylning kvar. Influensaprovet positivt. Typ b...vad det nu säger?!. Tack för alla tips. Jag fortsätter ta till mig hjälp o nu kan det väl bara bli bättre
 12. Hur mkt av Hur mkt av drycken dricker man i taget??
 13. Jag har åkt på influensa så det skriker om det, det första som alla säger när halsen gör ont är ta halstabletter och te med honung...jag blir galen, ge mig lite tips, huvudet som ändå är van vid LCHF är lite trögt just nu. Mat och dryck tips mottages med stor tacksamhet. Lätta och svåra, jag kommer inte kunna handla hur som helst närmaste dagarna... får ta det jag har hemma... Jag behöver bli frisk till måndag morgon ....såklart !!! :)
 14. Vi va på AC på rhodos Mythos Beach förra året. Fantastisk mat. Verkligen fina råvaror. Lätt att se vad som va lchf o inte. Rena fina grejer. Det som va mjölmat o friterat ser man lätt. Bara att välja all annan god mat. ha en skön resa.
×
×
 • Create New...