Jump to content

Xls

Medlem
 • Posts

  40
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Skåne

Xls's Achievements

(2/7)

130

Reputation

 1. Vatten och andra vätskor är lite lömska. Man har kanske varit törstig och hällt i sig en halv liter och då har man helt plötsligt ”gått upp” 0.5 kilo när man sedan väger sig en stund senare.
 2. ”Dödliga mediciner och organiserad brottslighet” av Peter C Gøtzsche. Obehaglig läsning. Men lärorik. http://www.lakartidningen.se/Aktuellt/Kultur/recensioner/2015/10/Obekvam-text-om-lakemedelsindustrins-metoder/
 3. Xls

  Forumlänk?

  Varför länken ligger där kan man ju undra. Det är kanske någon i teamet som har ätit för mycket kolhydrater och som har blivit förvirrad och tyckt att det är en bra plats att gömma undan forumet på?
 4. Nja. Noakes blev frikänd för att han inte påstått att han gett rådet i egenskap av läkare och medicinsk expert, utan bara som en "low carbohydrate diet proponent" som det står i hans twitterprofil. Domen säger ingenting om huruvida det var ett korrekt eller felaktigt råd.
 5. Avataren, profilbilden eller vad man nu vill kalla det för den här bloggpostaren är ett smörpaket. I alla fall hos mig. Och det är till på köpet svenskt och ekologiskt smör.
 6. Jag har "oläst innehåll" som ingång här och tycker det är bra att smörpaketet visar att det finns nya bloggposter. Så behåll det. Så himla många är det inte så att det stör bort allt annat.
 7. Jaha, nu är forumet alltså i molnet. För mig som forumanvändare så innebär det ju absolut ingen skillnad. En ny version av forumprogramvaran är det, men den kunde ni säkert haft på era egna servrar. Jag hade personligen föredragit om forumet befann sig i ett smörpaket i stället för i ett moln, men man kan ju inte få allt. Och som jag undrade tidigare, blir det nu även ett diskussionsforum på dietdoctor.com?
 8. Sprider sig molnigheten till övriga delar av världen? Blir det ett diskussionsforum även på dietdoctor.com?
 9. Hon är ju gift med mannen bakom AquaLogik som säljer mojen, så det hade nog blivit lite jobbigt där hemma om hon hade dissat den.
 10. Japp, 7 kcal per gram ren alkohol. Tyvärr är det en trevlig kalorigivare, alltför trevlig för ens eget bästa
 11. Han har ju rätt till viss del. Hjärnan behöver lite kolhydrater för att fungera men det betyder inte att man måste äta dessa kolhydrater. Det borde en professor på Karolinska begripa. Jag håller med, man häpnar.
 12. Denna förstås http://www.kostdoktorn.se/matrevolutionen-slutligen-pa-engelska
 13. Ja, absolut gör man ett avsteg från NCHF. Men de flesta klarar sig nog med mer eller mindre strikt LCHF. Ett äpple skadar inte. Fråga Isaac Newton, han fick ett i huvudet och överlevde. Nu är han i och för sig död sedan länge, men det beror nog inte på just det äpplet.
 14. Ät det som DU mår bra av. DU bestämmer. Inte mycket mer att säga om det. Ha en trevlig kväll. Själv pimplar jag vin (torrt vitt och rött) just nu och mår bra. Levern gillar det inte, den hade hellre ägnat sig åt fettmetabolism istället för att bråka med alkoholen, men är det fredag så är det och snart är jag och min lever tillbaka på banan igen. Jag förstår vad du vill med ditt inlägg. Vi får se om någon nappar på betet.
 15. Nu vet jag inte om jag missuppfattar dig. Men 90 µg (mikrogram) D3 är 3600 IE. Det tillskott du länkar till ger 5000 IE per dos.
×
×
 • Create New...