Jump to content

Xls

Medlem
 • Posts

  40
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Xls

 1. Vatten och andra vätskor är lite lömska. Man har kanske varit törstig och hällt i sig en halv liter och då har man helt plötsligt ”gått upp” 0.5 kilo när man sedan väger sig en stund senare.
 2. ”Dödliga mediciner och organiserad brottslighet” av Peter C Gøtzsche. Obehaglig läsning. Men lärorik. http://www.lakartidningen.se/Aktuellt/Kultur/recensioner/2015/10/Obekvam-text-om-lakemedelsindustrins-metoder/
 3. Xls

  Forumlänk?

  Varför länken ligger där kan man ju undra. Det är kanske någon i teamet som har ätit för mycket kolhydrater och som har blivit förvirrad och tyckt att det är en bra plats att gömma undan forumet på?
 4. Nja. Noakes blev frikänd för att han inte påstått att han gett rådet i egenskap av läkare och medicinsk expert, utan bara som en "low carbohydrate diet proponent" som det står i hans twitterprofil. Domen säger ingenting om huruvida det var ett korrekt eller felaktigt råd.
 5. Avataren, profilbilden eller vad man nu vill kalla det för den här bloggpostaren är ett smörpaket. I alla fall hos mig. Och det är till på köpet svenskt och ekologiskt smör.
 6. Jag har "oläst innehåll" som ingång här och tycker det är bra att smörpaketet visar att det finns nya bloggposter. Så behåll det. Så himla många är det inte så att det stör bort allt annat.
 7. Jaha, nu är forumet alltså i molnet. För mig som forumanvändare så innebär det ju absolut ingen skillnad. En ny version av forumprogramvaran är det, men den kunde ni säkert haft på era egna servrar. Jag hade personligen föredragit om forumet befann sig i ett smörpaket i stället för i ett moln, men man kan ju inte få allt. Och som jag undrade tidigare, blir det nu även ett diskussionsforum på dietdoctor.com?
 8. Sprider sig molnigheten till övriga delar av världen? Blir det ett diskussionsforum även på dietdoctor.com?
 9. Hon är ju gift med mannen bakom AquaLogik som säljer mojen, så det hade nog blivit lite jobbigt där hemma om hon hade dissat den.
 10. Japp, 7 kcal per gram ren alkohol. Tyvärr är det en trevlig kalorigivare, alltför trevlig för ens eget bästa
 11. Han har ju rätt till viss del. Hjärnan behöver lite kolhydrater för att fungera men det betyder inte att man måste äta dessa kolhydrater. Det borde en professor på Karolinska begripa. Jag håller med, man häpnar.
 12. Denna förstås http://www.kostdoktorn.se/matrevolutionen-slutligen-pa-engelska
 13. Ja, absolut gör man ett avsteg från NCHF. Men de flesta klarar sig nog med mer eller mindre strikt LCHF. Ett äpple skadar inte. Fråga Isaac Newton, han fick ett i huvudet och överlevde. Nu är han i och för sig död sedan länge, men det beror nog inte på just det äpplet.
 14. Ät det som DU mår bra av. DU bestämmer. Inte mycket mer att säga om det. Ha en trevlig kväll. Själv pimplar jag vin (torrt vitt och rött) just nu och mår bra. Levern gillar det inte, den hade hellre ägnat sig åt fettmetabolism istället för att bråka med alkoholen, men är det fredag så är det och snart är jag och min lever tillbaka på banan igen. Jag förstår vad du vill med ditt inlägg. Vi får se om någon nappar på betet.
 15. Nu vet jag inte om jag missuppfattar dig. Men 90 µg (mikrogram) D3 är 3600 IE. Det tillskott du länkar till ger 5000 IE per dos.
 16. Xls

  Glad Midsommar

  Glad Midsommar till er alla. Jag har syndat. Färskpotatis, matjessill och några öl och lite glass. Det är ju bara midsommar en dag om året
 17. Människan är omnivor, allätare som äter både animalisk och vegetarisk föda. Jag tycker att det vore märkligt om evolutionen har lett till att vi äter föda som är dödlig för oss. Det går inte riktigt ihop för mig och jag avser förstås riktig föda och inte processat och förstört skräp.
 18. Skriver man "bästa frukten site:kostdoktorn.se" så får man bara träffar från kostdoktorn.se och inte från andra sidor där "kostdoktorn.se" finns.
 19. Då lär man sig att hantera sin telefon och stänger av självstavningen om man inte tycker att den fungerar
 20. Nu minns jag inte hur lång tid efter trådstarten som inlägget redigerades, men det vore kanske läge att stänga av möjligheten att redigera sitt inlägg efter en timme eller så. Då har man fått möjlighet att rätta uppenbara knasigheter som stvfel och syftningsfel och annat otyg. Tänk först och skriv sedan och stå för det du har skrivit. Det finns ingen anledning att man ska kunna redigera gamla inlägg. Tycker jag i alla fall.
 21. Surtanten, http://www.surtantens.se, har precis gett ut en bok. Väldigt intressant och det blir nog lite laborerande med detta för min del snart.
 22. Personen som startade tråden redigerade senare sitt startinlägg och tog bort all text. Det kan vara därför.
 23. Det gick inte så bra. Så inget Eggs Inc i Malmö längre. Tråkigt . Var det kanske fel läge på centralen bland femtioelva andra matställen?
 24. Om alternativet är av typen chips, popcorn och ostbågar så är det alldeles jättebra. Gurkstavar eller minimorötter/delade morötter tillsammans med crème fraîche smaksatt med önskade kryddor är också ett bra substitut till skräpet.
 25. Nej, grisen är död och förhoppningsvis ofarlig . Men en påse är drygt 500 kcal och ger mindre utrymme för nyttigare mat.
×
×
 • Create New...