Jump to content

Lindha

Medlem
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Lindha's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

2

Reputation

 1. Kollade nu på lifesum. Enligt den äter jag då strikt lchf. Som jag skrev i tidigare inlägg så 20/53/124 = 1411 calories om dagen. Alldeles för lite antagligen då ju.. Jag ska skriva in på kustbevakningen några dagar för att se vad jag äter när jag inte anv lifesum. ?
 2. Ok.. Ja det blir ju en del grädde.. Jag ska prova plocka bort det från maten och anv andra produkter ist som creame friache till såser.. ? Tack för alla hjälpsamma svar!
 3. Tack! Jag ska börja våga äta mer. :-D kan jag dricka kaffet som jag gör ändå men lägga till något mer på frukosten som ägg och smör eller kvarg utan socker med grädde i.
 4. Jag äter efter 20 g kolisar 53 g protein och 124 g fett.. En dag för mig ser ut lite så här i matlagning.. Frukost fettkaffe = kaffe,0,5 dl grädde, 1 ägg, 1 msk kokosolja och ca 20 g smör. Middag blomkål smörstekt i ca 2 msk smör, god sås med under 5 kolisar/ 100 gr. Köttbit eller kycklingfilé. Håller mig ganska bra på detta.. Ibland kan jag ta lite grädde och bär på kvällen.. ? Ser det galet ut?
 5. Känner inte jättemycket skillnad på värken.. Men hoppas ju på att det kommer.
 6. Hej Jag började med LCHF för ca 4 månader sedan. Jag gick då från att leva efter viktväktarnas teorier. Detta förstod jag under min tid på smärtrehab att det var fel i tänket då jag stoppade i mig enorma mängder pasta, ris och potatis. Och använde mig enbart av de lägsta fettprocenterna. När jag började med LCHF var/är det för att jag har en konstant värk i kroppen och hoppas på att detta ska hjälpa mig att må bättre. Men jag skulle även behöva gå ner i vikt vilket jag gjorde med Viktväktarna. Så det var ju inte anledningen att jag slutade. Men här står jag nu.. 4 månader senare det händer ingenting med min kropp.. Gick ner nått kg just när jag började men inget efter det, syns heller inget på måttbandet. Jag är berädd på att det kan ta tid för min kropp att ställa om sig. Men hur lång tid?? Använder mig av Lifesum enbart för att kunna kolla av att jag får i mig tillräckligt. Oftast får jag det och det är sällan jag fuskar med att äta icke LCHF. Men det har hänt vid något tillfälle.. Tips och råd mottages gladerligen!! Tänker inte ge upp.
×
×
 • Create New...