Jump to content

Behöver råd

Medlem
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Behöver råd

 1. Tack då ska jag leta i affären när jag går dit.
 2. Provade att äta bara turkiskyogurt med vispgrädde och hallon till frukost. Räckte längre än jag trodde. Om jag fortsätter med det och inte får någon effekt med vikten så kanske jag måste äta mindre av yoghurt o så. Stämmer det?
 3. Tycker du jag ska äta bara ägg till frukost?
 4. Ska försöka skriva ner vad jag äter på en dag se om ni tycker det är tillräckligt Frukost: turkisk yoghurt blandad med vispgrädde med hemgjord müsli eller hallon i. 1st protein bröd med ost eller räkost på. 1st ägg med majonäs. Lunch: en köttbit eller kyckling med smaksatt creamfraish eller beasås. Blomkålsris, sallad. Mellis: 1st ägg med majonäs. Middag: kyckling i gorgonzolasås och en grönsallad. Kanske en näve blandade nötter nångån under dagen.
 5. Tack för råden. Du skriver Smetana är det som yoghurt? Idag blandar jag turkisk eller grekisk yoghurt med vispgrädde till frukosten, är det sämre tror du än Smetana? Och vart kan man köpa Smetana? Kokosolja i kaffet har jag på morgonen funkar bra tycker jag.
 6. Tack för tipset, köpte den idag. Har löst o bläddrat i den o de va mycke bra recept och läsning. Bra att kunna variera sig för att inte tröttna på typ samma mat hela tiden.
 7. Tack för goda råd Ja innan jag började med Lchf år jag mest kött o grönsaker (pasta,ris,potatis) har jag försökt undvika innan med. Men kände att jag behövde göra nått annat för att kanske få lite fart ev viktminskning. Men innan så åt jag enlig tallriks modellen som Low fat.
 8. Hej jag är som sagt ny på detta med Lchf. Känner att jag vill prova detta med att förhoppningsvis gå ner i vikt o vara mätt i magen. Men har lite svårt med fantasin och kanske rädd att jag äter för lite fett! Finns det nån som kan ge enkla vardagsråd för att få i sig fettet och helst förslag på olika feta produkter man kan köpa? Har läst rätt mycket på nätet så är inte helt bortom flötet ?
×
×
 • Create New...