Jump to content

anna.blom

Medlem
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by anna.blom

  1. Vad tråkigt att ingen ser att du gått ner 9 kg. Men någon ser det = du själv. Och du känner det säkert också. Kämpa på ?
  2. Visst är det bra med cm . Det är jag nöjd med. Tyckte bara att det var knepigt att det inte blivit någon viktförlust. Men nu ska jag inte bekymra mig över det längre. Tack för era svar ?
  3. Jag äter mycket ovanjordsgrönsaker. Men skrev inte det. Äter inte jordnötter varje dag och inga stora mängder med kolhydrat"rikt".
  4. Hej, Jag har ätit LCHF-kost i 3 veckor och har blivit av med ett antal cm runt midjan, men vikten står still. Varför? Gör jag något fel? Jag använder inget "räkneinstrument" men tycker att jag är restriktiv med kolhydrater då jag inte äter något med mer än 5 g. Jag äter frukost, lunch och middag. Det kan bli ett mellanmål på jobbet bestående av t.ex kokt ägg med majonnäs eller en näve jordnötter. Frukost består av en skål med 10% yoghurt med en skvätt grädde och granola, LCHF-bröd (recept Åse Falkman) med tjockt lager bregott mellan + flera ostskivor. Ibland kokt ägg eller lite omelett. Lunch och middag består av olika LCHF-recept.
×
×
  • Create New...