Jump to content

anna.blom

Medlem
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by anna.blom

 1. Toppen tycker jag.. ingen ser mig när jag står naken på vågen.. däremot ser de flesta min "ölmage"!

   

  En del kanske rent utav anser att jag borde göra något åt den?

   

  Meen.. jag har ju tappat 9 kilo.. men det ser ingen! :huh:

  Vad tråkigt att ingen ser att du gått ner 9 kg. Men någon ser det = du själv. Och du känner det säkert också. Kämpa på ?
  • Like 1
 2. Håller med föregående inläggen. Sen så tänk på att även om du inte äter "något med fler än 5 g kolhydrater per 100 g" - hur många 100 g av detta äter du per dag? 4*100g med 5 g KH/100g blir redan 20g kolhydrater totalt. Jogurt, LCHF-bröd och jordnötter låter mycket kolisar i mina öron. Och så äter du ju lite grönsaker också - dom ska du äta! Men resten kanske du bör se över på sikt.

  Jag äter mycket ovanjordsgrönsaker. Men skrev inte det. Äter inte jordnötter varje dag och inga stora mängder med kolhydrat"rikt".
 3. Hej,

  Jag har ätit LCHF-kost i 3 veckor och har blivit av med ett antal cm runt midjan, men vikten står still. Varför? Gör jag något fel?

  Jag använder inget "räkneinstrument" men tycker att jag är restriktiv med kolhydrater då jag inte äter något med mer än 5 g.

  Jag äter frukost, lunch och middag. Det kan bli ett mellanmål på jobbet bestående av t.ex kokt ägg med majonnäs eller en näve jordnötter.

  Frukost består av en skål med 10% yoghurt med en skvätt grädde och granola, LCHF-bröd (recept Åse Falkman) med tjockt lager bregott mellan + flera ostskivor. Ibland kokt ägg eller lite omelett.

  Lunch och middag består av olika LCHF-recept.

×
×
 • Create New...