Gå till innehåll

DRAKULLA

Medlem
 • Innehållsantal

  880
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  13

DRAKULLA vann senast 10 Augusti

DRAKULLA hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

3 260 Enastående

Om DRAKULLA

 • Rank
  Gammal i gården

Senaste besökare till profilen

1 748 profilvisningar
 1. Ja, och om han drack vin så tog han vinet efter maten.
 2. Efter en lång paus med den infraröda bastun återupptar jag "behandlingen". Efter an massa roligt snickrande i sommar har jag tyvärr fått tillbaka min tennisarm som jag hade för några år sedan och lyckats bli kvitt nästan helt. Jag har nu vilat armen under ett par veckor och tagit inflammationshämmande, kanske blivit lite bättre. Så kom jag på häromdagen att jag har ju mina bortglömda infraröda lampor i källaren! Perfekt med lamporna för detta ändamål också! Har suttit några tillfällen nu och det ger otroligt bra lindring/förbättring. Läste på lite igen om infrarött ljus och hittar
 3. DRAKULLA

  HUMOR

  Ang. Corona... Förut hostade vi för att dölja en prutt... Nu pruttar vi för att dölja hostan...
 4. Ja just det! Min mandolin ligger i skåpet sedan jag hyvlade av halva fingret....
 5. Jag köpte en sådan liten simpel strimlare som funkar som en pennvässare, man får vässa för hand. Morot och squash funkar(runda avlånga grönsaker). Den har dock blivit bortglömd i skåpet. Den har två olika tjocklekar på "strimlet".
 6. Det har blivit ett längre uppehåll med lamporna. De står kvar i källaren i mitt hemgjorda tält och jag kommer nog använda dem till hösten. Har bara inte varit sugen på något bastande på ett tag. Jag och maken funderade på att kombinera de infraröda lamporna med den vanliga bastun han byggde men det blir så varmt så jag föredrar de infraröda separat. Det blir en lindrigare värme med de infraröda, ungefär som att sitta i solen. Kan rekommenderas!
 7. Jag har gjort en ovetenskaplig observationsstudie på mig själv... Jag använder Ovesterin salva i underredet för att hjälpa torra slemhinnor. Ja, det hjälper. Jag har även märkt en annan effekt av krämen som ej är väntad. Jag sover helt klart bättre de nätter jag har smörjt, ca 2-3 ggr/veckan. Enligt den information jag fått från olika källor så ska Ovesterin endast verka lokalt och inte påverka något annat, ex. sömn, humör etc. Har smörjt under några år och det tog ett tag tills jag upptäckte sambandet mellan skön djupsömn och smörj med salvan. Jag hade ju inte förväntat mig det.
 8. David Perlmutter om olika blodgruppers betydelse för insjuknande i Covid-19 mm. https://www.youtube.com/watch?v=IQmUuuq12zw
 9. Tack alla ni som fortfarande skriver i denna tråd! Jag följer er resa genom dimman. Jag känner mig förundrad och sorgsen över vad mycket det kan innebära för en kvinna. Ta hand om er!
 10. Maria F! Det är ju för j...ligt! Varför är det så svårt? Tydligen har många läkare för lite kunskap om klimakteriesymptom. Det verkar mycket lättare att få antidepressiva mediciner utskrivna. Hoppas verkligen att du blir hjälpt av plåstren!
 11. I en av alla nyhetssändningar jag sett med Anders Tegnell så visades staplar och diagram över vilka i Sverige som avlider av Covid-19. Förutom att de allra flesta är äldre så var det intressant att se att personer boende i Sverige men födda i Somalia leder toppen av de avlidna(jämfört med svenkfödda). Cummins pratar om att personer med mörk hudfärg har lägre D-vitaminnivå. Den mörka hudfärgen är ju anpassad för soligt klimat där man får D-vitamin naturligt. I Sverige och andra nordliga länder blir det då brist. Borde vara väl känt.
 12. Ivor Cummins med en video i samma ämne.
 13. Ja, det får mig att fundera över varför vi får åldersfläckar. Är det något som kroppen rensat ut? Varför kommer de fram när man blir lite äldre? Mina fräknar har jag kvar sedan barnsben så det verkar vara en annan sak. Skönt att slippa brunögat i pannan!
 14. Jag kan konstatera att glutationskomplex faktiskt kan ta bort åldersfläckar. Jag har tagit detta tillskott under ca ett halvårs tid. Det var främst för att hjälpa levern med detox men jag var också nyfiken på om det kunde göra något åt den ålderfläck som jag hade ovanför mitt ena ögonbryn, ca 2 X 3 cm stort. Har hört/läst att det kan ge effekt. Jag har haft märket ett par år och sminkat över det. Nu är det helt borta. Otroligt! Fast att jag suttit i solen utan skyddsfaktor nu under våren. Inget allvarligt problem men ändå kul att se denna effekt.
 15. Hej och välkommen hit till forumet! Jag föreslår att du försöker lita på LCHF enbart och inte blanda med andra dieter. Med LCHF är tanken att du ska bli fettdriven och det blir omöjligt om du blandar in fettsnåla dieter. De dieterna brukar ju innehålla en hel del kolhydrater, i alla fall VV. Det är bra att försöka hålla ner antalet måltider/småätande till max tre ggr./dag och då ordentliga måltider. Du bör försöka hålla dig ohungrig fram till nästa måltid. Varje gång du stoppar något i munnen stoppar kroppen upp jobbet med fettförbränning. Kan vara svårt i början men man vänje
×
×
 • Skapa nytt...