DRAKULLA

Medlem
 • Innehållsantal

  788
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  11

DRAKULLA vann senast 21 December 2018

DRAKULLA hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

2 913 Enastående

Om DRAKULLA

 • Rank
  Gammal i gården

Senaste besökare till profilen

1 263 profilvisningar
 1. Ja, det är nog ingen tillfällighet att personer med vissa diagnoser har en annorlunda tarmflora. Jag hoppas och tror att vi kommer att få höra mer om ordinationer av kost som boostar tarmfloran framöver🙂.
 2. DRAKULLA

  NSAID

  Jag tror att det finns en poäng i ditt resonemang Maria. Smärtstillande genom suppositorier borde skona magsäck och delar av tarmarna i alla fall.
 3. Jag får känningar i halsen(klump) av lite större mängd kokosmjöl, får hosta och det känns svullet. Känner även av en större mängd kokokolja ibland, t.ex. en hel matsked i ett svep. Jag kollade även upp ev. struma som kan visa sådana symptom men det visade negativt på prov för min del.
 4. Även Dr. Perlmutter har skrivit om Magnesium L-threonate https://www.drperlmutter.com/magnesium-threonate-powers-brain/
 5. Javisst det finns att köpa. Jag har köpt i kapselform(se länk) men det finns även i pulverform. https://www.ebay.com/itm/Clean-Magnesium-L-Threonate-640mg-Veg-Capsules-British-Supplements-1-Month-Suppl/123268108252?epid=7019616243&hash=item1cb35a0fdc:g:zvMAAOSwLMtbVkvB
 6. David Perlmutter har mycket intressant att förtälja om den mänskliga hjärnan. Det verkar ju finnas en del sätt att motverka Alzheimers. Förutom det som skrivits ovan så finns det också en del att läsa om Magnesium L- threonate, det enda magnesium som kan korsa blod- och hjärnbarriären och förbättra minne, koncentration och andra kognitiva förmågor. Därigenom kan det också minska ångest och depression. https://universityhealthnews.com/daily/memory/the-best-magnesium-supplement-for-reversing-memory-loss-in-alzheimers/
 7. Det tror inte jag, Dollyfreak skriver ju i detta forum. Jag har också senaste tiden börjat svettas enorma mängder som jag aldrig gjort förut. Värmevallningarna från klimakteriet har avtagit, nu svettas jag på ett annat sätt och luktar snabbt illa. Det räcker med att t.ex. dammsuga så fullkomligt rinner det svett. Jag har satt det i samband med att jag har detoxat senaste tiden för jag svettas mer då än när jag pausar några dagar i detoxandet men jag är inte helt säker på det. Ja, det känns ofräscht. På jobbet är det parfymförbud så det går inte att dölja med doft. Silverdeo och magnesiumspray hjälper bra under armarna med det blir ju svett på andra ställen också, kan inte rolla silverdeo över hela kroppen men kanske smörja med kolloidalt silver över kroppen?. Ska testa det. Bra idé tror jag🤪
 8. Ricinolja(Castor oil) är väl beprövat för att stimulera hårväxten.
 9. Japp, aktivt kol har en stark bindande effekt. Används ju när man blivit förgiftad och dylikt. Det används till detox. Eftersom det är så effektivt(tar även en del mineraler och sånt vi vill bevara) så bör man vara försiktig med att ta det för ofta(enligt experterna). Man kan kombinera olika sorter.
 10. Bentonit är vulkanaska. Jag vet inte om du kan reagera mot det. Man kan även använda det utvärtes i samma syfte. Det jag kan säga är att det kräver stora mängder vätska, man blir lätt hård i magen. Jag tar ca 1 tsk. + ca 3 glas filtrerat vatten i en shaker. Inte gott men man kan blanda i något som förgyller smaken av lera.. Om man äter mediciner ska det gå ca 2 timmar före/efter annars kan effekten av medicin påverkas.
 11. Nej, jag har ej gjort en sådan håranalys själv. Jag har genom mitt intresse för optimalt mående lyssnat på många Yuotube klipp och fått upp intresset för detox. Wendy Myers, Daniel Pompa, Mark Hyman , Josh Axe, Stephanie Seneff(glyphosater), Dietrich Klinghart m.fl. är enstämmiga. Alla kroppar, även nyfödda har tungmetaller i kroppen. Våra inre reningsverk har inte kapacitet att ta hand om alla tungmetaller och gifter. Det lagras i olika organ, tar plats från mineraler som vi behöver och påverkar hormoner störande, infertilitet mm....... De glyphosater som används världen över kan vi omöjligt värja oss ifrån. Stephanie Seneff har genom sin forskning en övertygelse om att många personer med autism och andra neuropsykiatriska diagnoser har glyphosater som bidragande orsak. Det som är superviktigt när man detoxar är att man använder något slags bindemedel som suger åt sig skräpet och ta med det ut från kroppen, t.ex. Bentonit, Zoelit, citruspektin mm. Annars vispar man runt metallerna i kroppen, vilket inte gör någon nytta, kan t.o.m. vara skadligt. Dietrich Klinghart är kunnig om parasiter och detox. Han säger att de flesta av oss har parasiter och många har även Borrelia ovetandes. När man börjar en detox för tungmetaller så är det vanligt att parasiterna släpper taget om metaller som de klamrat sig fast till och kommer fram till ytan. Mycket intressant då jag själv nu fått ett stort rött märke(med ljust innerparti) i ljumsken som jag är övertygad om är Borrelia(har ej haft fästing på mig i år).
 12. Hej Jola! Du skriver att du varit inne på tungmetaller. Jag uppfattade inte hur du gjorde men du verkar intresserad. Jag har den senaste tiden läst in mig(snöat in)på hur detox görs på korrekt sätt. Ju mer jag lyssnar och läser ju mer förstår jag hur mycket skräp vi har i kroppen som kroppen behöver hjälp med att få ut. Det hjälper inte med några kurer av grönsaksjuicer och dylikt som säljs som detoxkurer. Det är inte heller bara tungmetallerna som behöver komma ut utan även plast, klor, mögel, besprutning, strålning, och annat som finns överallt i luften och den miljö vi lever i. Jag har blivit inspirerad av flera personer men framförallt av Wendy Myers och Daniel Pompa som är mycket kunniga och har egna personliga erfarenheter av att gå från utmattad och sjuk till att bli frisk genom korrekt utförd detox. Ett tips är att göra håranalys för att se om du är förgiftad av tungmetaller. https://www.youtube.com/results?search_query=wendy+myers
 13. Jag har läst på ett flertal sidor om näring i frukt och bär. Bl.a. Anna Hallén har skrivit om vissa näringsämnen i frukt/bär som inte finns/svårt att hitta i grönsaker. Visst är det mycket socker i frukt men det finns nog en del näring också. Det kan dock vara svårt att kombinera med LCHF men små mängder kan nog funka om man inte äter så strikt. Själv äter jag lite citron fler ggr./v. Mixar hela ekologiska citroner med skal och kärnor och fryser in i iskuber. Lägger i salladslådan till lunch. Finns en massa nyttigheter i citron. Ska vara bra mot cancer och pektin i citron- och grapefruktskal binder tungmetaller och andra gifter i kroppen och tar med ut från kroppen.
 14. Alla gör vi våra egna val. De flesta inom det här forumet tycker nog till vardags att man ska äta det bästa av det mesta men jag tror alla har en svaghet för något som egentligen inte är LCHF men som är svårt att göra slut med för evigt. Det är också enligt mig en stor skillnad att äta lite glutenfri bönpasta någon gång ibland i stället för att äta vetemjölspasta 3 ggr./vecka. Om denna nödlösning får en att orka kämpa vidare med kosten så är väl det en bra lösning. Med tanke på alla brödrecept som finns så är det väl inte värre med lite bönpasta.
 15. Jag äter ibland lite kikärtspasta eller röd linspasta eftersom jag tillåter bönor i min LCHF-kost(vilket inte alla gör). Jag har ätit både Garants och Risentas, bägge ekologiska(Kung Markattas är inte lika goda). Det tycker jag smakar bättre än sojapastan. Det är att ljuvligt att kunna göra en pastarätt någon gång ibland. Har saknat det lite under åren med LCHF. Bara man kan behärska sig när det gäller mängden.