Gå till innehåll

DRAKULLA

Medlem
 • Innehållsantal

  887
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  13

DRAKULLA vann senast 10 Augusti 2020

DRAKULLA hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

3 274 Enastående

Om DRAKULLA

 • Rank
  Gammal i gården

Senaste besökare till profilen

1 859 profilvisningar
 1. Strunta i att räkna kalorier! Är du mätt så har nog kroppen fått det den vill ha.
 2. DRAKULLA

  Collagen

  Collagen innehåller en del glycin som kan förbättra sömnen. Inte så dumt ändå!
 3. DRAKULLA

  Collagen

  Om det underlättar för dej med collagen under själva fastan så kanske det kan funka ändå, precis som med benbuljong. Denna tjej har fastat sig ner i vikt med varannandagsfasta i över ett år. Hon berättar att hon alltid tar collagen i kaffet på sina fastedagar och att det underlättar för henne.
 4. Jag testade att lägga in fastehärmande diet några dagar emellanåt förra året men endast 2-3 dagar i rad. Jag ville vara försiktig med att äta lågkalorikost för många dagar i sträck. Om jag minns rätt så skulle det vara 800kcal/dag, lågprotein och vegetariskt. Det funkade rätt så bra att äta det mesta i en enda måltid då det blev rejält mycket mat. Som vegetariskt protein använde jag pumpakärnor, pecannötter, lite bönor mm. Grönsaker lågkolhydrat och en hel del avokado och olivolja. Från ytterlighet till ytterlighet så testar jag nu karnivorfasta som innehåller enbart animaliskt. Mind
 5. Jag har nu kommit igång med Carnivore(animalisk)mat kombinerat med fasta som tidigare. Det rasslade till på vågen minsann! Efter endast 2-3 dagar med animalier -1,5 kg! Tidigare har viktminskningen varit på usel nivå, trots 2-3 hela fastedagar /vecka. Detta resultat ger mig helt klart motivation att fortsätta.
 6. Att äta oprocessad mat är nog mest ett mål att sikta på. Det är inte lätt att få vardagen att gå ihop om allt på tallriken ska vara optimalt. Med tiden blir man mer medveten vad maten innehåller och hittar sina favoriter.
 7. DRAKULLA

  Carnivore fasta

  Ähttps://www.youtube.com/watch?v=-ZyWDus6CIs Är det någon av er som testat Carnovore fasta? Jag har nu ökat på min periodiska 16:8 fasta som jag nyttjat de senaste åren ca 5 dagar/veckan. Nu har jag sedan årets början helfastat 2-3 dagar/veckan + 16:8 de övriga dagarna. Jovisst, jag har gått ner lite i vikt men det går inte lätt minsann. Mindy Pelz har massor av bra faste tips för olika ändamål. Fick se två videos som var nya för mig om Carnivore fasta. Jag har höst talas om Carnivore förut som diet men inte i kombination med fasta och vad det då kan göra med envisa tarm
 8. Ja, och om han drack vin så tog han vinet efter maten.
 9. Efter en lång paus med den infraröda bastun återupptar jag "behandlingen". Efter an massa roligt snickrande i sommar har jag tyvärr fått tillbaka min tennisarm som jag hade för några år sedan och lyckats bli kvitt nästan helt. Jag har nu vilat armen under ett par veckor och tagit inflammationshämmande, kanske blivit lite bättre. Så kom jag på häromdagen att jag har ju mina bortglömda infraröda lampor i källaren! Perfekt med lamporna för detta ändamål också! Har suttit några tillfällen nu och det ger otroligt bra lindring/förbättring. Läste på lite igen om infrarött ljus och hittar
 10. DRAKULLA

  HUMOR

  Ang. Corona... Förut hostade vi för att dölja en prutt... Nu pruttar vi för att dölja hostan...
 11. Ja just det! Min mandolin ligger i skåpet sedan jag hyvlade av halva fingret....
 12. Jag köpte en sådan liten simpel strimlare som funkar som en pennvässare, man får vässa för hand. Morot och squash funkar(runda avlånga grönsaker). Den har dock blivit bortglömd i skåpet. Den har två olika tjocklekar på "strimlet".
 13. Det har blivit ett längre uppehåll med lamporna. De står kvar i källaren i mitt hemgjorda tält och jag kommer nog använda dem till hösten. Har bara inte varit sugen på något bastande på ett tag. Jag och maken funderade på att kombinera de infraröda lamporna med den vanliga bastun han byggde men det blir så varmt så jag föredrar de infraröda separat. Det blir en lindrigare värme med de infraröda, ungefär som att sitta i solen. Kan rekommenderas!
 14. Jag har gjort en ovetenskaplig observationsstudie på mig själv... Jag använder Ovesterin salva i underredet för att hjälpa torra slemhinnor. Ja, det hjälper. Jag har även märkt en annan effekt av krämen som ej är väntad. Jag sover helt klart bättre de nätter jag har smörjt, ca 2-3 ggr/veckan. Enligt den information jag fått från olika källor så ska Ovesterin endast verka lokalt och inte påverka något annat, ex. sömn, humör etc. Har smörjt under några år och det tog ett tag tills jag upptäckte sambandet mellan skön djupsömn och smörj med salvan. Jag hade ju inte förväntat mig det.
 15. David Perlmutter om olika blodgruppers betydelse för insjuknande i Covid-19 mm. https://www.youtube.com/watch?v=IQmUuuq12zw
×
×
 • Skapa nytt...