DRAKULLA

Medlem
 • Innehållsantal

  798
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  11

DRAKULLA vann senast 21 December 2018

DRAKULLA hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

2 962 Enastående

Om DRAKULLA

 • Rank
  Gammal i gården

Senaste besökare till profilen

1 322 profilvisningar
 1. Tyvärr så planerade inte vår skapare för alla dagens kemikalier, tungmetaller och luftföroreningar mm. så våra reningsorgan sliter arslet av sig för att ta hand om det så gott det går men det är i princip omöjligt att ta hand om allt så då lagrar kroppen svårhanterligt material i fettcellerna. För den som har sett celluliter någon gång(kanske på bild) kan föreställa sig hur ett exempel på ett sådant fettlager med toxiner ser ut. Det finns dock sätt att hjälpa kroppen med reningen även om det är ett livslångt underhållsarbete om man vill hålla sig frisk. Ekologiskt och LCHF är en bra grund men det räcker tyvärr inte för att stå emot luftföroreningar, plaster mm........Det bästa är att hjälpa reningsorganen innan det börjar krångla. Då kan vi undvika många sjukdomar.
 2. Det är kanske så att du är fullärd inom dessa ämnen Maria? Det är nog time att step up a little to ett nytt ämne.... För min egen del så är jag helt uppslukad av detox sedan en tid. Har läst och lyssnat på en massa om tungmetaller, parasiter, chelatorer, binders, Infraröd bastu, Niacinflush, Weightlossresistant(Viktnedgångsresistens?) p.g.a. att gifter lagras i fettcellerna. Jag har köpt mig en infraröd bastu i form av ett portabelt tält som ser ut som en korsning mellan en rymdfarkost och en för stor täckjacka, haha🤣. Jag svettas ut massor och blir skönt lugn(far infrared). Jag gillar den! Har nu även riktat in mig på near infrared och köpt hem lampor och tillbehör för att meka ihop en egen på 1000w(4x250w). De som säljs i Sverige är få, låg watt och förhållandevis dyra. Maken ska hjälpa till med det elektriska när han kan slita sig från bygget av den finska saunan i källaren. Det växer fram ett spa i källaren för alla😅.
 3. Jag har testat det. Smaken är helt neutral på MCT så det blir gott. Sedan är det frågan om vad magen tål...? Hur stor mängd majonnäs äter man? Inga problem med magen men däremot så svettades jag så enormt mycket efter intag av mer än ca ½ dl. För en klimakteriesnärta som jag så står inte ökade svettningar högst på önskelistan när man ska vara bland folk🤭.
 4. Det är det som är dilemmat med olivolja till majonnäs. Vill man ha Virgin, kallpressad så blir det olivsmaken. Det finns en extra mild olivolja(Zeta?) som ej är kallpressad d.v.s raffinerad(ej ekologisk). Den är okej i smaken men kanske inte lika hälsosam. Det är i alla fall olivolja om man vill ha det. En olivolja som jag tycker är mild som är kallpressad och ekologisk är Urtekram. Finns på Bodystores hemsida. Har inte testat att göra majonnäs av den. https://www.bodystore.com/extra-jungfruolivolja-eko-1-l
 5. Nej, jag ringde bara till Boris....😁 Det funkade för två veckor sedan i alla fall på Ebay. Kom som det skulle.
 6. Ja, det är en av sorterna. Kanske den enda som finns att köpa i Sverige? Jag valde efter pris, styrka och renhet. Dr. Mercola kostar ca 500 kr/månad. Den sort jag valde kostar ca 200 kr /månad.
 7. Har du testat att flusha med Niacin(vitamin B3)? Det är en häftig upplevelse och bra för hyn. Martin Johansson kan beskriva hur det går till här: https://martinajohansson.se/b3-flush/ Något som också är riktigt rengörande är en gör-det-själv gelatin ansiktsmask, varenda pormask följer med ut https://stegforhalsa.se/mjolk-och-gelatinmask-mot-pormaskar/ Var försiktig om du har hår i ansiktet som du vill ha kvar! Kvinnor från bl.a. Indien använder denna metod för hårborttagning. Infraröd bastu/lampa ska också ha god effekt på acne. Om du använder kosmetika så kan det vara värt att se över vilka produkter som används.
 8. Vad gäller forskning på L-Threonate så har studier gjorts mest på möss med gott resultat men även på äldre människor med varierad grad av minnessvårigheter. Har inte läst om några biverkningar eller att man inte kan inta annan magnesium samtidigt heller. Det verkar inte finnas många återförsäljare i Sverige men jag skickade efter på Ebay https://www.ebay.com/itm/Clean-Magnesium-L-Threonate-640mg-Veg-Capsules-British-Supplements-2-Month-Suppl/123268112170?epid=16019605587&hash=item1cb35a1f2a:g:vZ0AAOSwsUJbVk7D. Frakt tillkommer ca 36kr. från UK. Ren produkt, inga tillsatser. Jag brukar ta 2-3 kapslar före läggdags. Det finns en hel del på yuotube att lyssna på t.ex. denna: https://www.youtube.com/watch?v=E3ukNM_9WLQ Jag är också mycket intresserad av kostens och ev. tillskotts betydelse för personer med NPF. David Perlmutter har skrivit flera mycket bra böcker i ämnet, bl.a. "Hotet mot din hjärna". Brukar finnas på bibblan, e-bok.
 9. Tack för uppdatering! Intressant att höra hur det går med täcket. Väntar fortfarande på en liten filmsnutt där vi får se hur du byter lakan på tyngdtäcket?🤣
 10. Jag intar D-vitamin+K2 nästan året runt, magnesium året runt, omega 3, MSM periodvis, Kollagen periodvis. Jag har också haft(och får känningar ibland) av tennisarm/musarm p.g.a. intensivt teckenspråk mm. Jag månar om tarmfloran och gör egen vattenkefir som jag dricker dagligen samt gör egen surkål som jag äter flera ggr /vecka. Jag är också intresserad av att boosta hjärnan så mycket jag kan så jag provar just nu Magnesium L- threonate, den enda magnesium som tar sig igenom hjärnbarriären och har visat sig förbättra minne och fokus(jag märker att jag sover bra, drömmer massor och har ökat fokus). Sonen har samma upplevelse. Sonen har nyligen introducerat mig i svampvärlden, alltså svampar som boostar immunförvar, förbättrar minne, sänker kolesterol, lindrar depressioner mm, mm. Eftersom sonen (som har autism) snabbt upplevde klart ökat fokus, koncentration och ork så ska jag också testa Lions mane(igelkottstaggsvamp) som är speciellt effektivt för hjärnan men även är bra för immunförvar, lindrar inflammationer mm.
 11. Ja, det är nog ingen tillfällighet att personer med vissa diagnoser har en annorlunda tarmflora. Jag hoppas och tror att vi kommer att få höra mer om ordinationer av kost som boostar tarmfloran framöver🙂.
 12. DRAKULLA

  NSAID

  Jag tror att det finns en poäng i ditt resonemang Maria. Smärtstillande genom suppositorier borde skona magsäck och delar av tarmarna i alla fall.
 13. Jag får känningar i halsen(klump) av lite större mängd kokosmjöl, får hosta och det känns svullet. Känner även av en större mängd kokokolja ibland, t.ex. en hel matsked i ett svep. Jag kollade även upp ev. struma som kan visa sådana symptom men det visade negativt på prov för min del.
 14. Även Dr. Perlmutter har skrivit om Magnesium L-threonate https://www.drperlmutter.com/magnesium-threonate-powers-brain/
 15. Javisst det finns att köpa. Jag har köpt i kapselform(se länk) men det finns även i pulverform. https://www.ebay.com/itm/Clean-Magnesium-L-Threonate-640mg-Veg-Capsules-British-Supplements-1-Month-Suppl/123268108252?epid=7019616243&hash=item1cb35a0fdc:g:zvMAAOSwLMtbVkvB