Gå till innehåll

Ron

Medlem
 • Innehållsantal

  5
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

29 Bra

Om Ron

 • Rank
  Nyanländ
 1. Tack för kommentaren Zepp, håller med och kan väl erkänna att jag läst många inlägg från dig på olika ställen och du tillhör en av mina inspiratörer.
 2. Ja mitt förtroende för sjukvården fick sig en allvarlig knäck i samband med mitt insjuknande i Diabetes typ två, och det av många anledningar som nog skulle bli lite långdraget att redogöra för fullt ut här. Nu finns det ju som tur är böcker och internet så man kan läsa på om saker och ting och bilda sig en egen uppfattning..
 3. Diabetessköterskan jag fick prata med efter besöket i Februari fick jag endast prata med i telefon hon var dessutom pensionerad som bara ryckte in tillfälligt och då diskuterade vi endast förskrivning av mätstickor.
 4. Tack syster,Inget har inte träffat någon från sjukvården sedan Februari 2015, sjukvården där jag bor är nästan obefinlig.Finns endast någon stafettläkare på vårdcentralen där jag bor läkaren jag träffade i Februari Var ganska nyanländ från Spanien och hon förstod inte vad jag sa och vice verca otroligt nog.
 5. Förra året 2014 i början på November konstaterades det i samband med ett läkarbesök att jag hade ett blodsocker på närmre 23 högt blodtryck och en vikt på 103,3kg till mina 176cm ålder 61år. Jag fick genast bege mig till en diabetescentral och blev utrustad med två olika sorts insulinsprutor. En sort morgon och kväll en annan sort till varje måltid samt metformin. Jag bestämde mig direkt för att gå ner i vikt samt dra ner på kolhydraterna till ett minimum Gi kändes helt enkelt inte rätt för mig. Redan efter några dagar fick jag minska rejält på sprutorna eftersom jag blev alldeles för låg. E
×
×
 • Skapa nytt...