Gå till innehåll

optisizer

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

2 Neutral

Om optisizer

  • Rank
    Nyanländ
  • Födelsedag 1963-04-28

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Location
    Sverige / Polen
  • Interests
    LCHF:are i det tysta och mer eller mindre strikt sedan 2007 eller så. Dvs före kostdoktorn!
    Vilket betyder att jag vet vad jag behöver äta, och äter det. Men är ändå komplett ointresserad av matlagning - ekologisk eller ej - och annan näringslära.
    Jag är inte intresserad av "varför", bara av "vad" och "hur mycket".
    Träning, Programmering.
  1. Två vänligt menade men helt onödiga svar på min fråga, som gjorde att några ytterligare svar inte kom in, och som bara gör frågeställaren frustrerad. Om man inte kan svara på en fråga enligt frågeställarens direktiv och perspektiv, låt då bli att svara helt och hållet. Ge någon annan chansen. Det sämsta svar man kan ge är det svar man själv vill ge, vara sig det passar i sammanhanget eller ej. Jag trodde jag kvalificerat min fråga tillräckligt för att undvika svar angående matprodukter och fokusera på svar om kosttillskott, men icke... Johanna: förstod att jag inte frågade efter det hon sva
  2. Innan min fråga: En förutsättning för att kunna leva riktigt bra LCHF är att man är intresserad av matlagning i allmänhet och ekologisk mat i synnerhet, samt att man har tid att sätta sig in i hur man via kosten eller kosttillskott kan få i sig alla nödvändiga vitaminer och mineraler. Det senare något som egentligen sträcker sig förbi det här med LCHF. Jag måste erkänna att jag är inte ett dugg intresserad av matlagning - ekologisk eller ej. Det är helt enkelt inte ett intresse jag har. Laga mat är tråkigt. Men jag är intresserad av att äta LCHF. Därför kokar jag ihop enklast möjliga rätter
  3. Ja just ja, det där med solarium är ju bortglömt som ett alternativ. Jag fick en tanke om att sola 3 x 8 min per vecka (efter träning) i helkroppssolarium, går det att uppskatta hur många IE D3 det kan tänkas motsvara. Jag antar att jag fortfarande bör ta K2?
  4. Tack! Det var intressant information. Stämmer inte exakt in, men värt att hålla i åtanke och kanske kolla upp. Eventuell smärta, eller obehag snarare, sitter längre ner än vad som beskrivs i wikin, under naveln.
  5. Om magen är i bra skick vid tillfället krävs det mer än EN brödbit för att ställa till det så som alkoholen gör, men om den redan är ur balans krävs det väldigt lite för att få den att hålla sig kvar i detta obalanserade läge. Om det nu har något samband. Det vet jag ju inte, men misstänker. Det här är ju gubevars något jag inte upplevt allt för ofta. Vad jag är särskilt intresserad av att finna ut är vad vetenskapen säger om måttlig alkoholkonsumtion (till skillnad från rejält supande) och 2-3 dagars efterföljande diarré. Är det gluten (och kanske i så fall också brödet) som är boven, eller ä
  6. Om man som jag har ätit mer eller mindre strikt LCHF i princip sedan kostdoktorn startade är det troligt att man kan utveckla allergier (främst i form av IBS och lös avföring) mot alla de kolhydratrika produkter i allmänhet och alkohol i synnerhet man hela tiden intagit mycket sparsamt? Jag tycker mig ha märkt det sambandet framför allt gällande brödprodukter, öl och snaps. Om jag har rätt i mina misstankar verkar det nu mer som om endast en öl eller en snaps är tillräckligt för att min mage skall vara helt ur slag de nästkommande 2-3 dygnen. Råkar jag dessutom få i mig en skiva bröd under den
×
×
  • Skapa nytt...