Jump to content

katarina.amberg

Medlem
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

katarina.amberg's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

0

Reputation

  1. Känns ju som man vill gå på denna föreläsning. Har bantat i hela mitt 45-åriga luv och efter 2 1/2 år m LCHF har inget hänt m vikten m mår toppen[emoji4]! Ska verkligen kolla om de kommer åt mitt håll. Tack för tipset!
  2. Sara. Jag har kört LCHF i dryga två år och mår bra m minskar inget i vikt därför testar jag nu 16:8. Härligt att du mår bättre m LCHF och att huvet faktiskt går att ändra på [emoji4]. Kämpa på du också. Va bra att veta Drakulla[emoji4]! Jag har ännu så länge klarat mig utan kokos på FM, så vi får se hur det går. Ha en bra helg!
  3. Tack snälla för era tips och goda råd! Jag testar! Trevlig helg!
  4. Hej på er! Jag har nu kört lite striktare LCHF (skippat mjölkprod, nötter, alkohol och 85% choklad) samt kör 16:8. Har beslutat mig för att inte väga o mäta mig då jag har långt matmissbruk bakom mig och mår dåligt av att kontrollera mig. Det funkar ganska bra men jag är ganska hungrig vid 9-10 - tiden. Vad tror ni om att lägga in lite kokosfett i kaffet på FM? Blir det inte fasta då? Kokosfett är ju flytande så länge detta över 25-26 grader[emoji4]. Jag får inte i mig mitt kokosfett känner jag så detta kan ju vara ett trick för att få in det. Ha en fin dag! /Katarina
×
×
  • Create New...