Jump to content

Phlebas

Medlem
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Phlebas's Achievements

(2/7)

17

Reputation

 1. Man äter potatismjöl för t.ex. reumatiska sjukdomar. Kan ju vara kopplat till magen iofs.
 2. Jag får ibland höra att potatis är helt ok om de först är kokta och sedan har svalnat. "Tag 2 msk potatismjöl i ett glas vatten och drick - jättenyttigt, helt annan molekyl än varm potatis. Ät potatissallad, ät chips de är ju fulla med fett..." Öööö, vad ska man tro på, tro på, tro på när det är så här?
 3. Phlebas

  Reumatism

  I augusti 2013 hade jag CRP på 6.7 (högt). I november 2013 köpte jag Ann Fernholms bok "Ett sötare blod" och började med LCHF och läste "Matrevolutionen" och hittade kostdoktorn.se. I november 2015 har jag CRP på 1.2!!! (lågt) Trombocyterna har också sjunkit. Alla mina värden var jättebra. Jag har samtidigt trappat ned min medicin.
 4. Jag har fått svar från ICA: "Hej! Tack för ditt mejl. Te Havtorn och skogsbär I LOVE ECO innehåller endast naturliga aromer från havtorn, jordgubbar, blåbär samt björnbär. Vid ytterligare frågor vänligen kontakta oss genom att besvara detta mejl alternativt ring 020-83 33 33 Med vänlig hälsning " ... Det var ju bra att det var naturliga aromer bara, vad nu det betyder.... Jag brukar också har lösviktste och påsar, men på jobbet är det så smidigt med färdiga tepåsar. Och nu undrar jag över de naturliga aromerna. Socker är ju inte onaturligt precis. Jag har läst att det går att testa om det finns socker i teet med Trommers prov, men då hittar man kanske bara glukos (och man behöver kopparsulfatlösning och natriumhydroxidlösning ). Någon som vet?
 5. Lördag och inget svar från Ica. Jag väntar...
 6. Jag skrev en fråga till ICA-s kundtjänst. Nu får vi se om de svarar.
 7. Hej Jag gjorde en kopp té av Icas I love eco (med smak av havtorn och skogsbär). Och nu sitter jag här med en underlig smak i munnen. Kan det vara... socker??? På paketet står det att det finns "aromer" i. Är det någon som vet om det finns dolt socker i denna tépåse (också). Hur kan jag testa det på nåt enkelt sätt?
 8. Vad ska man säga om den senaste tidens blåsväder kring Katrin Zytomierska. Jag känner mig minst sagt tveksam till om hon bidrar till paradigmskiftet på kostområdet alls. Att håna andra är ingen framkomlig väg. Jag har hört de, som numer kopplar ihop LCHF med tjock-mobbning och att tjocka skulle vara dumma i huvudet. http://www.expressen.se/noje/zytomierskas-svar-efter-kritikstormen/
 9. Finns det nån möjlighet att ammande mödrar behöver mer glukos??? (eller mer kunskap om vad som skiljer LCHF och LCLF?)
×
×
 • Create New...