LivFro

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

4 Neutral

Om LivFro

  • Rank
    Nyanländ
  • Födelsedag 7 Januari

Profile Information

  • Location
    Tibro
  1. Jaaaatack! Jag vill mycket gärna vara med på Cirkus, jag tar med sambon och förhoppningsvis är det nu han äntligen kommer att fatta och hänga på att det är LCHF som gäller!
  2. Hej på er, LCHF-kryssningen var mycket givande, min första tur men ej den sista det är då säkert. Tyckte det var lätt att få kontakt med trevliga medkryssare, jag talade med så många jag orkade, min energi tryter snabbt då jag har konstant värk. Tack Lena för att du arrangerade vår kryssning och för att du fixade de fina produkterna i Goodiebagen! Per Wikholm föreläste i för mej ett mycket viktigt ämne men jag vet inte om jag egentligen fick några bra argument att använda? Hoppas han dyker upp igen med ett mer koncentrerat material. Ser jag fram till! Monicque Le Roux – en positiv överraskning. Verkligen kul att det går så bra för henne, verkar ha flyt och entusiasmen från henne var smittande! Andreas Eenfeldt var jag och lyssnade på för inte så länge sedan då han körde en fantastisk, informativ och kul föreläsning (delade eftermiddagen med Jonas Bergquist) på Filmhuset. Så det blev en repetition, ja vad ska jag säga om det? Hans argument är lika bra andra gången man hör dem men som någon skrev längre upp – hade varit mer givande för mej om han tagit upp lite andra grejer eller fördjupat sig i något speciellt istället för det han dragit på Sveigeturnen. Hade gärna lyssnat på vår Dr Annika, jag har aldrig hört henne föreläsa. Hon som fick ta allt stryk i början av vår resa. (Menar naturligtvis LCHF i Sverige, så ingen missförstår mej, inget stryk på färjan altså! ) Kvällsbuffen och frukosten var naturligtvis mättande men inte imponerande! Ärligt talat, hur många % kött tror ni det var i korven? Det var inte många högklassiga produkter och den skivade skinkan? ”huff” Eller är det bara jag som blivit snobbig? Ju mer jag lär mej om LCHF och ju mer jag lyckas gå över till LCHF desto högre krav får jag. Jag vill att djuren vi får vår mat från skall ha/har haft ett bra liv. Jag vill att födan skall behandlas med kärlek och respekt. Mycket smak och fett! Det enda som hanterats med kärlek tror jag var druvorna till rödvinet för det var osedvanligt gott, enligt min mening då… Nejtack, jag vill inte delas upp i två grupper. Man ska inte bakåt och neråt vi ska framåt och upp i kunskap. Men kanske kan någon eller några av föreläsningarna gå parallellt med vinkling på nybörjare och en för dem som sedan länge vigt sitt liv åt LCHF? Jag har inget färdigt, perfekt förslag hur man kan lösa detta men tycker det är viktigt att vi diskuterar detta för framtida sammankomster. Sen är det en sak jag är väldigt nyfiken på, hur går det till på de amerikanska LCHF-kryssningarna? Föreläsningar? Matutbud och standard? Konskevens? Och hur går det för våra kära grannar, norrmännen? Har de någon kryssning på gång? En Lav Carb via Hurtigruten? Kanske man kan smita med där, vilken dröm! Läser just Sofie Hexebergs ” Bevisen – frisk med LCHF” Som skrivet, tack för en mycket trevlig resa Hejsålänge Liv
  3. Hej, jag har också druckit massor av mineralvatten, de sista 2 åren av mineralvatten var det den ljusgröna flaskan från Lidl som var bäst, enligt min smak då Hursomhelst... jag fick dåligt samvete, vi har ju väldigt bra kranvatten här men jag fick ändå för mej att vattnet luktade till och från. Och det gjorde mig lite obekväm. Så jag skaffade mej vattenfilter istället. För många år sedan hade jag en Britakanna, men den räckte ju inte långt så nu slog jag till! Med en mindre sistern att ställa i kylskåpet. http://www.brita.net/se/jugs.html?&L=34 Fungerar ypperligt, vattnet blir jättegott och smakar eller luktar aldrig! Men du ska veta att det finns undersökningar som kanske inte är toppen för detta alternativet heller. Du får googla. Men jag är mycket nöjd och slipper dessutom släpa hem dessa tunga förpackningar med mineralvatten. Blir bara vid extra festliga tillfällen numer Lycka till i ditt sökande efter det goda vattnet!
  4. LivFro

    itrim?

    Hjärtligt tack för era svar. Pulver altså... och träning på ett gym då? Men då har de ju lyckats kombinera 2 av de saker jag tycker mest illa om Det får bli som jag tänkt mig; -Mätt av god, vällagad mat och regelbundna rundor med stavarna. Och bannlysning av S O C K E R! Och bröd/pasta/potatis/ris Så får det ta den tid det tar, det var just det, tålamod! Hejsålänge
  5. LivFro

    itrim?

    Hej, det dyker upp annonser från något som heter itrim och jag får inte riktigt grepp om vad det är. För att få veta vad det går ut på måste man sända in en intresseanmälan och det är väl okej då. Det mest utmärkande (för mej) i annonsen är en kommentar från en av medlemmarna: -"De tog tag i mig och brydde sig om mig på riktigt, som en familj." Redan där får jag lite obehagskänslor. Själv fick jag en stor chokladask i julklapp av "familjen". Och på min födelsedag häromdagen fick jag en kartong exklusiv kola av en annan del av "familjen". Kanske ska tillägga att jag väger exakt dubbelt så mycket som jag borde. Om man tecknar avtal i januari får man ett startkit som enligt annonsen har ett värde av 875 kronor så långt lagret räcker. Då drar jag den slutsatsen att summan inte innehåller någon typ av månadsavgift? Nu börjar jag få Viktväktarvibbar, kan det vara något klippochklistra som man ska pyssla med? Vad i allvärlden kan vara värt 875 kronor? Är det någon här som vet lite och har lust att berätta? Förövrigt så håller jag på att laddar upp för nystart av LCHF för resten av livet. Hur jag än vrider och vänder på det hela så kommer jag fram till att det är det bästa jag kan göra mot mig själv, min kropp och min själ. Men varför har jag så svårt för att komma igång? Varför är det så vansinnigt svårt att släppa sockret? :/ Med vänlig hälsning LF