LchfJ

Medlem
 • Innehållsantal

  13
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

6 Neutral

Om LchfJ

 • Rank

 1. Åh, tack ? jag kollade i lifesumappen, och det står ju 54 g, och jag får kolla mer noga på den. Jag har inte alls fokuserar på proteiner, men får köra hårdare koll på det. Idag -1 kg igen??!!
 2. Åh, vad glad jag blir när ni svarar! Jag har kört med kokosolja också, har även kört med Braiin octane. Nutramino lean protein bar, sugar free. Ska kolla in kostbevakningen. Se Om jag vill väga typ 68 ska jag alltså bara äta ca 54 g protein? Det äter jag mkt mer än kan jag säga. Jag som alltid tyckt att lchf är så bra för man slipper räkna! Idag nya tag med mer fett och gymmet ikväll! Tack gulliga ni!
 3. Tack då mkt! Ska tillägga att sockerbehovet är helt borta på ett bar dagar när jag kör lchf, så det är inga problem just nu. ☺️ Ska ta till mig av era tips, tack tack tack!!
 4. Tack! Ja, jag får köra stenhårt på det nu och hoppas att det är förklaringen, sitter och googlar lite och tänker att jag kanske äter för mkt protein? Hmm, får börja med 16:8 stenhårt igen och se om det kommer igång. Kul att ni svarar, här kommer jag hänga mkt! Ingen som har kunskap angående ketonmätare??
 5. Jag vill också ha en ketonmätare, hur köper jag en?
 6. Jo, det får man, men jag kollar inte ens där. Det är det första som står att maninte ska läsa där om man valt lchf, men kikar in snabbt. Man kan ju kolla tillbaka på dagarna. Efter mina inställningar står det i historiken att jag ätit allt ifrån 80kcl för mkt till 500 kcl andra dagar. Ja, jag förstår att det kanske låter lite som jag gnäller eftersom det ändå går åt rätt håll, men jag känner i kroppen att det inte känns helt rätt. Brukar känna mig lätt i kroppen och känner direkt att jag går ner i vikt. Fast nu hade jag ju inte samma utgångsvikt som förra gången. Kollade min exakta vikt nu, från och med i förra veckan på torsdag skiljer det mellan 81,3kg till dagens 83,4 (imorse) ?? Deprimerande!!!!!
 7. Åh, tack för ditt svar! Jag hoppas verkligen att det lossnar. Jag blev bara så besviken eftersom det brukar vara relativt enkelt för mig. Min tanke är att återgå till 16:8 samt att skippa mina proteinbars totalt. jag äter en hel del ost till luncherna men annars inte mkt grädde mer än lite i kaffet samt lite i ev sås till middag. Har börjar ersätta det mesta med majonäs. tycker mig vara en ganska erfaren lchfare egentligen. därför förbryllar detta mig. En vanlig dag ser ut ungefär så här: Frukost: fettkaffe Lunch: kyckling/räksallad med räkor/kyckling, ägg, ost. (har tom tagit bort grönsakerna pga kolhydratsmängden) Majonäs till det. Mellanmål: Kaffe med grädde ibland även smör. Middag: (ex igår) Köttfärssås med krossade tomater, kryddor lite grädde, serverat med riven ost. Alternativ middag: Kycklinggryta med ädelost och grädde samt purjolök. Alternativ middag: Bacon kyckling och blomkål. Mellanmål: kaffe med grädde (försöker hålla mig till 3 koppar om dagen) Ev kvällsfika oftast innan 20,00: Två ägg med majonäs, eller korvskivor, stekt ägg med ost el liknande. Jag har nyligen börjat träna så det kan inte heller vara det som segar ner det hela, jag började för att jag insåg att det inte skulle gå lika lätt.
 8. Absolut får man det☺️ Jagvär den klassiska sockermissbrukaren, älskar socker, pasta, bröd ich tis. Men mår skitdåligtav det, huvudvärk ballongmage mm. Så har helt enkelt trillat tillbaka i sockerträsket☺️ Kalorier totalt ignorerar jag, känns som man inte kan räkna kolhydrater och kalorier, blir galen då. Vad är leptinresistens? Ja, jag har gått upp ca 6 kilo sen jag slutade för ett år sen.
 9. Och tack för att ni välkomnar mig ?
 10. Jag har nu kört stenhårt i 4 v men life sumappen som jag älskar, och innan dess ca 5v. Har gått ner totalt 3kilo.. Det är bara ett år sen som jag körde hårt, tappade 11 kilo utan att tänka knappt. Jag tycker jag r mätt, inget verkar funka. Fasta el nåt..
 11. Borde kanske tillägga att den proteinbar jag äter är sockerfri och såklart inom ramarna för lchf.
 12. Jala: du tror alltså boven är en sådan alltså? Trots att jag aldrig överstiger 20g? Lite mer info: 35 år. 163 lång och väger 82kg (83 idag!!) Dricker mkt vatten, dricker fettkaffe, dragit ner på mejerier, Tränar 2-3ggr i veckan på gym och promenerar ca 5 km 2 ggr/veckan. Skulle vilka gå ner till 68 kg, det känns rimligt ich bra för mig. Sover bra, ingen stress. Borde funka, fattar noll!
 13. Hallå! Jag har kört lchf tidigare och det brukar bara rassla till så tappar jag kilona. Men inte denna gång. Jag har nu skaffat appen life sum, och har stenkoll på att jag aldrig äter mer än 20 g kolhydrater. Har inte fuskat EN gång och har nu börjat gå UPP i vikt?!! Gick ner 1,3 kg de första dagarna jag körde hårt, men nu smyger det sig på. Det ENDA jag kan tänka mig att jag gör fel är äter proteinbar, (2,5 kolhydrater/st) äter ibland en på en dag. Har kört med 16:8 men funkar sådär, är jättehungrig på kvällarna då. Tips? Vill dessutom köpa en ketonmätare, var?!!! Hjälp mig!! ???