Jump to content

Tingelingela

Medlem
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Tingelingela's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

4

Reputation

 1. Om vi ska göra det hela lite mer intressant så kan jag tala om att "kropps-stressen" satte igång mitt i natten med en rejäl hjärtklappning(första gången det hände mig) efter 5 dagar med LCHF! Så det är klart jag är lite rädd för att äta lite kolhydrater. Jag ska köra en hemmasnickrad variant med glutenfritt, sockerfritt, en frukt 2 gånger/vecka.... quinoa, bovete, råris, rotsaker i mindre mängd. Och minskning av mjölkprodukter.
 2. Det är inte en hårmineralanalys från labb. Det är håranalys från homeopat som visar obalanser i kroppen. Jag har fått homeopat-läkemedel som läker kroppen. Innehåller örter, vitaminer och mineraler. Sen det här med att LCHF kan ge högre puls och känningar i bröstet? Kanske dumt att påfresta kroppen när jag nyligt slutat med betablockerare.
 3. Min kropp var i ett fruktansvärt stresstillstånd i ca en månads tid och jag hade en vilopuls på 90 som normalt brukar ligga runt 60. Droppen var när jag låg i sängen och plötsligt hamrar pulsen upp i kanske 200 och då ringer jag 112 för jag tror att jag ska dö... det var då jag fick utskrivet betablockerare. Läkarna säger att mitt tillstånd var psykiskt/obalans i hjärnan. Jag har inte varit nöjd med den diagnosen så jag har vänt mig till alternativ-vården. Efter håranalys konstaterades att jag har obalans i tarmar och lever. Rådet var glutenfritt, ingen frukt och lågkolhydrat. Så nu kör jag LCHF sedan en vecka tillbaka. Och jag har även dragit ner på mjölkprodukter.
 4. Självklart har jag kontakt med läkare. Han har sagt att det kan komma tillbaka en del besvär när man slutar, men att det kommer försvinna. Jag söker bara lite stöd nu när det är lite jobbigt! Jag tog halv dos i en vecka som läkaren sa att jag skulle göra... nu har jag varit helt utan i en vecka. Bara härda ut... hjärtat ska väl vänja sig.
 5. Jag har slutat med betablockerare Bisoprolol, låg dos 2,5, för några dagar sedan efter en veckas nedtrappning. Har tagit dom i ca 1,5 månaders tid. Nu har jag hög puls och det känns ganska jobbigt. Är det normalt? Är helt frisk, inga problem med hjärtat eller liknande.
×
×
 • Create New...