Vivisfaxarn

Medlem
 • Innehållsantal

  74
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

184 Utmärkt

Om Vivisfaxarn

 • Rank

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Stockholm

Senaste besökare till profilen

823 profilvisningar
 1. Blir också trött! Att dom inte ger upp,
 2. Allt det där känner jag till! Och anledningen till de råden. Vet inte om det är överförbart till Sverige. Vi har ju forskare betalda av industrin, men undrar lite över politikers roll? Vi behöver oberoende forskare. Kostfonden är en bit på väg, de behöver mer stöd!
 3. Det är Inte livsmedelsindustrins rekommendationer. Livsmedelsverket är det väl? Och där är det tjänstemän, inte politiker!
 4. Är det verkligen politiker som bestämt t ex att barn ska få margarin och lättmjölk på dagis?
 5. Varför blir det en politisk diskussion helt plötligt? Hör inte hemma här, tycker jag!
 6. När jag nu läser mitt gamla inlägg slår det mig att det ser ut som att jag avfärdar honom som komiker. Som att man inte behöver ta honom på allvar. Helt fel! Han är visserligen rolig, men så bra! Alltså läs och lyssna, han är så på kornet!
 7. Förr fanns Redix. Har nu lyckats hitta Konjacrot som verkar vara samma sak. Hittade det på nätet. Det funkar jättebra, men reder så bra att man får ta det lite försiktigt. Jag är jättenöjd.
 8. Mystiken tätnar! Nu förblir jag inloggad på Dietdoctor och flera andra ställen. Jag har inte gjort nåt!
 9. Tror att jag kommit på detta med att jag inte förblir inloggad. Det händer nämligen överallt! Borde drabba oss alla! Det verkar bero på nya lagen, GDPR eller vad den heter. Att man inte får spara personuppgifter.
 10. Jag blir jätteförvånad att så många här inte är medlemmar!
 11. Tycker rent allmänt att det är krångligt att läsa runt på olika ställen. Inser helt klart att det kräver datakunskaper som jag inte har. När jag frågar varför förbli inloggad inte fungerar får jag bara veta att problemet inte är hos er! Jaha! Har inga barnbarn att fråga. Har av en annan bloggare fått veta att min Webläsare väl är Safari, men hittar inget sätt att åtgärda problemet. Tycker det hela tiden blir svårare. Är ändå hyfsat insatt och vill lära mej mer, men har ingen att fråga.
 12. Jag har hört honom föreläsa flera gånger! Komiker tycker jag!
 13. Vilken toppenbra video. Dessutom lätt att förstå hans amerikanska!
 14. Det låter som ”gryningsfenomenet”. Är absolut inte expert, men har läst att blodsockret ofta är högre på morgonen. säkert nån som kan förklara mer.
 15. Ja det är klart. Har inte tänkt på det förut. Just nu verkar Viktklubb satsa extra på sin marknadsföring!