Jump to content

Vivisfaxarn

Medlem
 • Posts

  74
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Vivisfaxarn

 1. Blir också trött! Att dom inte ger upp,
 2. När jag nu läser mitt gamla inlägg slår det mig att det ser ut som att jag avfärdar honom som komiker. Som att man inte behöver ta honom på allvar. Helt fel! Han är visserligen rolig, men så bra! Alltså läs och lyssna, han är så på kornet!
 3. Förr fanns Redix. Har nu lyckats hitta Konjacrot som verkar vara samma sak. Hittade det på nätet. Det funkar jättebra, men reder så bra att man får ta det lite försiktigt. Jag är jättenöjd.
 4. Mystiken tätnar! Nu förblir jag inloggad på Dietdoctor och flera andra ställen. Jag har inte gjort nåt!
 5. Tror att jag kommit på detta med att jag inte förblir inloggad. Det händer nämligen överallt! Borde drabba oss alla! Det verkar bero på nya lagen, GDPR eller vad den heter. Att man inte får spara personuppgifter.
 6. Jag blir jätteförvånad att så många här inte är medlemmar!
 7. Tycker rent allmänt att det är krångligt att läsa runt på olika ställen. Inser helt klart att det kräver datakunskaper som jag inte har. När jag frågar varför förbli inloggad inte fungerar får jag bara veta att problemet inte är hos er! Jaha! Har inga barnbarn att fråga. Har av en annan bloggare fått veta att min Webläsare väl är Safari, men hittar inget sätt att åtgärda problemet. Tycker det hela tiden blir svårare. Är ändå hyfsat insatt och vill lära mej mer, men har ingen att fråga.
 8. Jag har hört honom föreläsa flera gånger! Komiker tycker jag!
 9. Det låter som ”gryningsfenomenet”. Är absolut inte expert, men har läst att blodsockret ofta är högre på morgonen. säkert nån som kan förklara mer.
 10. Ja det är klart. Har inte tänkt på det förut. Just nu verkar Viktklubb satsa extra på sin marknadsföring!
 11. Tidigare har artiklar från låsta sidor raderats för att det ansetts som fel att publicera. Hur är det med det?
 12. Jo tack! Sara Milstead! Hennes har jag haft en kort mejlkontakt med. Motståndare till LCHF.
 13. Det där med socker och tomat har jag faktiskt hört. Använder dock inte socker själv ändå.
 14. Är det socker i själva hamburgaren? I så fall - varför det? I brödet och ketchupen förstår jag, men i köttet?
 15. Det rör på sig, en mycket liten bit i taget!
 16. Kopplingen till Pfizer talar väl sitt tydliga språk. Kolla alltid vem som står för fiolerna!
 17. Peristaltik glömmer jag aldrig. Fick frågan på ett skriftligt läxförhör på 60-talet. Hade inte läst läxan så jag gissade. Fel förstås! Så nu sitter det som berget!
 18. Vivisfaxarn

  MAF-tråd

  Tack! Äntligen svar på min fråga! Kanske är jag lite (!) språkpolis, men vill veta vad bokstäverna står för!
 19. Vivisfaxarn

  MAF-tråd

  Alla skriver MAF som om alla vet vad det står för. Vad är MAF?
 20. Klarar inte tekniken riktigt. Vill säga till SGK att jag tycker verkligen att dunska höra av dej till Ola Wallengren. Galna påhitt som Ylva Trolle kallar det gör ju att i alla fall jag går i taket! Trodde vi hade kommit längre!
 21. Har länge haft molande värk i mina armar. Har alltid fått höra att det är spänningar. Gick på tuff behandling på axlarna och fick akut ont, så jag knappt kunde köra hem från behandlingen. Hade så ont så jag gick till min vårdcentral, nåt jag inte brukar göra för sånt. Slutade med magnetröntgen som sa att jag hade Rotator Cuff Ruptur. Kanske inte kom av behandlingen, men förvärrades definitivt! Nån sena är av vad jag förstår. Detta får jag nu leva med!
 22. Var inte polio först.? Är verkligen inte säker, men för mej är polio, som jag vaccinerades mot i skolan på 50-talet och smittkoppor som jag fick vaccin mot när jag skulle till England på 60-talet, då det gick där väldigt viktiga. Jag är glad att jag fick dessa vacciner! Tror på en nyansering här. Svinkopporna var väl ingen höjdare, nu när man har facit! Allt är alltid mycket lättare då. Kan lätt tänka mej kritiken om folk hade dött som flugor av svininfluensan. Att samhället inte gjorde nåt! Hoppas debatten kan bli mer nyanserad!
 23. Tror inte heller på någon konspiration. Glad att vi inte längre har smittkoppor eller polio t ex.
×
×
 • Create New...