Gå till innehåll

alexandra_ekh

Medlem
 • Innehållsantal

  25
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

19 Bra

Om alexandra_ekh

 • Rank

 1. Ja tidig debut och stark ärftlighet utmärker ju MODY. Jag tror att jag har haft en hel del tur och träffat ett par läkare som varit väldigt engagerade, insatta och intresserade av diabetes. Jag har också träffat flera som inte är det...
 2. Hej! Finns det möjligen någon med diabetes MODY som surfar runt här? Jag vet att vi är ett exklusivt släkte , men det skulle vara så trevligt med en MODY-kompis. MODY liknar på många sätt diabetes typ 2, men på flera sätt inte. MODY har till exempel inget med det metabola syndromet att göra och sjukdomen debuterar i unga år. Dessutom finns MODY i omkring sex olika varianter... MODY är starkt ärftligt (i min släkt drabbas 50% i varje generation). Ok, flera kommer nog att tycka att jag skriver i fel forum, men jag har försökt att hitta MODY-vänner i olika diabetesforum utan att lyckas. Självklart är jag för, och äter LCHF .
 3. Tack för tipsen! Hur kan fasta vara nyttigt men samtidigt stressande för kroppen?
 4. Jag fastade dryga två dygn, men tyvärr blev sömnen ännu sämre den andra natten. Idag när jag äter som vanligt (LCHF förstås) är jag jättetrött. Till nästa fasta ska jag testa magnesium.
 5. Tack för svar och tips. Jag är inne på mitt andra fastedygn nu. Tidigare har jag fastat max 24 h så det ska bli intressant att utvärdera hur sömnen påverkas av en längre fasta.
 6. Jag fastar ibland under 24 h utan några större problem med hunger. Däremot sover jag så dåligt när jag fastar. Jag får svårare att somna och sover oroligt med många uppvaknanden. Finns det någonting att göra åt detta?
×
×
 • Skapa nytt...