Gå till innehåll

Nake

Medlem
 • Innehållsantal

  11
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

13 Neutral

Om Nake

 • Rank

 1. Julen hade nog varit bra om man slapp fira den med tjocka släkten
 2. Säkert god att göra såser/röror med, här (Västernorrland) finns den inte i affärerna vad jag sett
 3. Själv är jag student och har inte matbudget för att köpa det 'fina' ekologiska närodlade gräsbetade köttet. Blir mycket svenskt då det blivit allt vanligare i affärerna men även dansk bacon och tysk eller irländsk köttfärs slinker ner. Hu och ve! Köper iallafall inte oxfilé från nya zeeland eller brasilien ... Tröstar mig själv med att jag ser till att slänga minimalt med mat, städar med såpa, sopsorterar och cyklar och inte åker till thailand på semester varje år och annat. När miljön kommer på tal är det alltid köttet som demoniseras men finns mycket annat som spelar in. En enda flygning
 4. Snacks vid lan kan va svårt, mycket lchf kan va lite kladdigt men chips kladdar ju iofs också ner tangentbordet. Oliver, skinka, ostar, finns färdigt på ica, och nötter funkar bra. Känns lite lyxigare än typ ostkrokar. Ger någon dig skit så fråga om dom vill smaka.
 5. Det är standard mat som serveras. På sin höjd kan man ta bregott (alltså "riktigt" smör) till mackan. Resten är lågfett kolhydratrik-mat. Har en lillebror född '06 som behöver gå ner i vikt och knepigt när ett mål per dag är kolhydratrikt.
 6. Föredrar bacon, har svårt för stekfläskets tjocklek. Blir lätt "för mycket" i munnen.
 7. Vill inte ha chiafrön och morötter i min korv. Inte köpt mat på macken på flera år, iofs. Varför inte sälja t.ex. soja korvar istället? 0% kött...
 8. Med tanke på hur dåligt HCLF kosten faktiskt är för våra kroppar så som de ser ut genetiskt just nu, tror jag inte vi 'hinner' med en evolutionär omställning. Kosten tar nog kål på oss innan vi hinner dit.
 9. Har köpt matlådor från ikea där kärlet är i glas, och locket plast. Ersatte gamla glassbyttor. Också gjort mig av med teflonstekpannan.
 10. Brukar bli vid lunchtid 11-13 beroende på när jag kan gå ifrån. Sedan en gång till på kvällen, ca 18-19. Sedan kanske kopp te men brukar glömma bort koppen efter halva, haha.
 11. Brukar småljuga och skylla på att doktorn sagt åt mig att "skär ner på sockret och det var på allvar". Få pratar emot doktorns order.
×
×
 • Skapa nytt...