PiaM

Medlem
 • Innehållsantal

  243
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

121 Utmärkt

Om PiaM

 • Rank
  Stammis

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Har alltid förkläde när jag lagar mat. Lyckas alltid drälla ner favorit kläderna annars. Har säkert 5 st olika jag varierar mellan.
 2. Sockerknarkaren hoppar in.. jag sladdade också av banan sisådär före semestern efter haft en jättebra lchfperiod. Den här gången är jag inte särskilt strikt alls utan låter mig långsamt vänja mig av med dumheterna. Bort med dagliga godispåsar och lattefika. Bort med de mest kolhydratstinna måltiderna och frukten är mer sällsynt men inte förbjuden.. jag äter långsammare och funderar på om jag är mätt eller inte.. märker redan bara på dessa små steg att jag kommer i mina kläder igen och att jakten efter nått att stoppa i munnen har stoppat. Extrema dietet funkar bra på mig kortsiktigt men för att klara mig långsiktigt måste jag sluta straffa mig för alla avsteg som sker. Det får gå utan våg också. Den står säkert på 75 eller nått men mitt huvud tror ändå att jag dansar på 3siffrigt så det är ingen bra kompis att mäta sig på.
 3. PiaM

  NÖDROP!

  Min syster och jag försökte hjälpas åt på LCHF. Jag gick ner i vikt och mådde fint. Hon gick inte ner mer än marginellt på över en månads super-striktness. Hon gav upp. Can't blame her. (Att jag fortfarande bråkar med mig själv är för att jag VET att LCHF är min lösning, men matdemonerna lockar mig taktfast. Finns det en ursäkt så går jag villigt med i fällan..)
 4. Hoppsansa.. Jag har helt glömt bort dagens träff.. Förlåt. Så dåligt Men jag kommer inte kunna hinna in till stan i tid.
 5. Undrar om jag vågar mig på detta imorgon när jag ny-startar... o_O
 6. Åh roligt.. Men jag har varit extremt slarvig med dieten i allmänhet (dåliga ursäkter och stress..) så jag är knappast något föredöme att träffa precis. Särskilt inte som jag åker till kolhydraternas förlovade land imorgon (USA).. Men direkt efter resan tar jag tag i mig själv ordentligt och ska försöka att inte sladda på varje frestelse som dyker upp.. Men jag kan det datumet
 7. Jag var på konferens i Umeå i veckan och kunde äta gott hela tiden. Valde bara bort potatis osv..ja ni vet. Men på hotell comfort Winn på Skolgatan hade de en underbart bra frukostbuffe som satsat på ekologiska varor. Fanns även möjlighet att ta med en matpåse också. Naturligtvis hade de bröd osv också men de hade gott om buffé för kolisratare. Kommer definitivt vilja bo där igen. Tror den är öppen för alla.
 8. S:t Eriksgatan 34-38. Fridhemsplan :-)
 9. OOh, spännande. Jag måste gå dit nästa gång jag är inne i stan
 10. Säger som Maria. .anna halldens handflate metod. Enklast att få lite koll. Nuförtiden lägger jag upp mat och finner att jag inte orkar äta upp mina grönsaker. .prioriterar protein och fett..
 11. Jamen...jag var där lite snabbt för nån dag sen (baddräkt inköp på decathlon) och missade helt detta! måste tillbaka till bromma förstår jag..
 12. Bra butik inne i stan att hitta mycket Lchf produkter är coop daglivs.
 13. Cajsa warg butikerna är foodie heaven. Älskar att stosa omkring där. Men de är inte särskilt bra ut kolhydrat perspektiv. Förutom mejeriet där man kan hitta fina lyxsmör och sånt och naturligtvis deras kötträtter korvar och sånt. Värda besök. Hamnar oftast i den på söder och då besöker jag även Urban deli i närheten. Men den på kungsholmen känns lite bättre tycker jag.
 14. PiaM

  Stopp i diskhon

  Skapa tryck i avloppet genom att hälla upp vatten (varmt) i båda hoarna, och även den i badrummet. (Så gjorde min fastighetskötare en gång i tiden när jag hade problem i en tidigare lägenhet).