Jump to content

asd123

Medlem
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

asd123's Achievements

(2/7)

15

Reputation

 1. Hej! Började med LCHF 1 Januari och har gått ner 5 kilo sedan dess efter cirkus 3 veckor men har stått still nu 2 veckor utan något resultat men har inte ändrat någon i kost eller träningsväg, är detta normalt och kommer det släppa eller ska jag göra något?
 2. Tror ni om jag tar en burgare i helgen och lite chips att det kommer göra någon storskillnad på mig överlag? Är rätt disciplinerad så har ganska lätt att gå tillbaka till det vanliga LCHF efter helgen.
 3. Av ren nyfikenhet undrar jag om ni någon gång har fuskat med er LCHF-diet, med hur mycket hur länge? (Nån dag flera dag etc?) och märkte ni någon skillnad på vågen efter fuskat? Själv har jag ej fuskat än sålänge hållt på 2 veckor. Har iaf tappat sockersuget helt
 4. Vad finns det för alternativ på t.ex donken att äta?
 5. Ooh så dessa Wildchips är okej att äta? Finns dom i vanliga Maxi/Willys-butiker? Isåfall ska jag allt testa!
 6. Hur är det med nuggets på donken är det något som verkligen inte går? Wildchips vad är detta?
 7. Tänkte göra ischoklad blev gott sist, ingen som har tips på något ''godis'' man kan göra själv som är LCHF-vänligt?
 8. Hej! Som topic lyder ska jag på lan hela helgen (d.v.s spela datorspel hela helgen med mina vänner) och ja som de flesta fet vid dessa lan-tillfällen är det mycket läsk, snabbmat, skräpmat chips etc! Så har ni några tips på hur jag ska ersätta snacks, snabbmat, etc? Maxi, Willys, Max, McDonalds etc ligger närma! Tips på enkel ''snabbmat'' man kan köpa i affärer samt snacks? Läsk är inget problem dricker oftast Ramlösa - Citrus så det är lätt!
 9. Ah okej! Nej menade köra LCHF 6dagar och 1dag lite fusk men ah struntar i det nu och kör fullt ut 7 dagar i veckan, tack för alla svar!
 10. Tack! Har en annan fråga någon som har hört att man kan köra 6/1 med LCHF d.v.s ha en fuskdag eller funkar det inte alls?
 11. Hej där! Har precis börjat med LCHF och ätit mestadels köttfärs med lite ost till samt ägg och tänkte idag göra storkok för att ha i några dagar så undrar jag om detta är okej för LCHF eller är det något som borde bort? Gjorde kycklinggryta och i där hade jag: Kycklingfilé, Wokegrönsaker, lök(gul) Bacon, Ost, Créme Fraiche, Grädde, Paprika, Tomater,
×
×
 • Create New...