Gå till innehåll

mdalholm

Medlem
 • Innehållsantal

  12
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

31 Bra

Om mdalholm

 • Rank

 • Födelsedag 1987-08-27

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Jo den är riktigt bra, kommer få många att inspireras
 2. Hej vänner, Måste bara dela med mig av en riktigt kul effekt som jag fått utav min nya livsstil. Jag har "lidit" av ischias problem i ca två år nu där jag har haft ont i det vänstra benet. Så ont att jag själv inte kunde sätta på mig skorna eller strumporna på morgonen. Som 27 åring ska man inte behöva lida av dessa problemen. Därför gick jag regelbundet gått till en "ryggknäckare" som hjälpte mig och lindra smärtan ett par timmar. Till detta åt jag värktabletter och antiinflammatoriska tabletter som voltaren osv. Efter ca 2 veckor med LCHF hade jag betydligt mindre smärta och kunde
 3. Skulle varit grymt kul! Men jag lider av sjösjuka.
 4. Ok där ser man. Får öva min teknik där då. [emoji851] Tack för tipsen [emoji41]
 5. mdalholm

  TV-mat nu igen!

  Vetenskapens värld har faktiskt visat en bra dokumentär kring lchf. tror den är bättre än en serie med veganer
 6. Haha fan va bra! [emoji851][emoji23] den tar jag med mig!
 7. Man blir ju lite lurad av kolhydraterna och tänker enbart på det. Håller med nu när jag läst era kommentarer. Blir en räkmacka utan mackan!
 8. Någon som provat proteinbrödet Va´gott ? Se här: http://www.mat.se/butik/proteinbrod-vagott-250g Är detta också en bluff eller vad säger ni?
 9. Tack för det. [emoji851] då kan jag vara lugn och fortsätta segla då. [emoji41]
 10. Härligt med så många svar. Känns skönt att fler är som mig och att jag förhoppningsvis inte gör något fel... Nej man hör ju så mycket runt om, du måste äta mycket fett dom du ska gå ner i vikt. Det klarar inte jag, även om jag är överviktig har jag aldrig kunnat äta så mycket. Och när jag "dräller" i mer fett då mår jag bara illa av smaken.
 11. Hej vänner! När jag går på lchf är jag i princip aldrig hungrig och äter 2 gånger per dag. Oftast äter jag inte från lunch och sedan runt 17-18 tiden. Hur gör ni? /nyfiken i en strut.
 12. Jag tror man ska vara som man alltid ska vara. Sig själv! För mig är det viktigt att må bra och det krävs ett par olika saker mitt liv för att jag ska fungera. LCHF är en av dom. Jag faller ofta tillbaka till det osunda träsket som jag egentligen inte tål, eftersom jag går upp i vikt, sämre tankeförmåga och trött. Men nu har jag bestämt mig för att vara mig själv och det innefattar att jag är allergisk mot kolhydrater och socker. Personer i min omgivning tycker synd om mig för att jag inte kan äta vad jag vill. Jag tycker synd om dom för att dom kan äta vad dom vill. Så min rek
×
×
 • Skapa nytt...