Gå till innehåll

GargamelSE

Medlem
 • Innehållsantal

  17
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

8 Neutral

Om GargamelSE

 • Rank

 1. Kan du ge något bra exempel på en sådan tonfiskröra? T.ex en burk 100-150 g tonfisk med någåt mättande? Som jag kan prova ifall det är bättre för mig?
 2. För att bekräfta lite mer.. Det jag undrar är.. JAg som är 207 cm kort och väger IDAG runt 170 KG. Blir jag enormt mycket mindre påverkar av alkohol än om jag hade varit antingen "normallång" typ 180cm.. eller vägt mindre än 150 kg?
 3. Nu kan jag inte så jeffla mycket om kroppen å tarmarna.. men är 12-fingertarmarna en del av "tunntarmen" som GBP tar bort?
 4. I din tanke... Färsk Fläsk.. Är den mer som tjocka stekfläsk-skivor.. typ 0,5 Cm tjocka.. eller är de närmare dessa papperstunna "bacon"-skivor?
 5. För att klargöra.. Bacon är sveriges supertunna gris-skivor. Stekfläsk är oftast runt 0.5 CM tjocka goda skivor av bacon.
 6. Vad föredrar DU?! Stekfläsk -vs- Bacon
 7. Det där summerar ungefär vad jag tror om AB/EX. antar jag..
 8. Nu har jag inte läst alla kommentarer.. Men Makrill i tomatsås kan vara förbannat gott! Kanske inte världens mättande mål. Men jag har läst att folk har haft i t.ex. grädde eller CF.
 9. Kan någon vara så snäll att citera det viktiga från den blaskan? Personligen vägrar jag jag besöka en Expressen/aftonbladret-länk.
 10. Jag har märkt liknande resultat. När jag körde LCHF "hardcode" de 2 år jag bodde i västerås och tappade runt 100 KG. skulle jag bli full fick jag "faen" halsa vin/öl/alkohol på löpande band för att känna av det alls. Jag har märkt det senaste året (2015), när jag käkat "vafaensomhelstochlitetill".. Med alkohol.. jag har blivit fortare full på mindre än vad jag var van med lchf och drickat. MEN! Jag vet inte om min Gastro-bypass hjälpte/stjälpte idet här fallet. Jag är osäker på var i tarmsystemet alkoholen tas upp. om det i tunntarmen.. så har jag nästan inget kvar.. om det är i tjocktarmen.
 11. Jag ska i veckan kolla in det där receptet och gör ett försök till, igen. Jag had en tanke. Jag har för mig att jag har sett tonfisk-geggor där lite grädde ingår och lite mindre majjo.. Kan det bli en skillnad tro? Jag älskar hur "min" tonfiskröra kunde hålla mig mätt att från 7-8 på morgonen ibland ända till 14-tiden innan jag blev sugen på lunch (dvs lite hungrig igen). Jag har motarbetat sprutrännan med medikament likt Dimor.. som får slut på "vattenfallet". Men det är ju fel att det måste bli så. Är det någon som har en efarenhet hur "bara" majjor är mot "lite majjo å grä
 12. Ja, hade i hela 2 tsk som receptet säger. Gick och dubbelkollade i köket att det var fiberhusk och inte pofiber. Det är fiberhusk jag hade i också.
 13. Näe.. inget för mig.. bränd kolbit på ena sidan, ostekt/ogräddad på den andra sidan soppan. Pyttsan att mandelmjölet å det andra "sväller". Bortkastade 120kr eller nåt sådant på att steka mjölksoppa. Det åkte i soporna direkt. Följde detta recept till mandelmjölksoppan http://www.lchfgourmet.se/baka-med-lchf/lchf-efteratter/mandelpannkakor/
 14. Idag så har jag köpt hem mandelmjöl och... nåt mer som finns i mandelpankisar.. Imorgon så ska jag tillverka dessa saker.. Jag käpte även hem "skogsbärblandning" på CityGross (frysta "skogsbär").. Jag hoppas det blir bra. isåfall så byter jag eventuell den enormt mättande tonfisk-"geggan" mot desssa... Tyvärr så tror jag inte att jag kan "grädda på" dess på jobbetöö Tyvär var tonfiskgeggna så"bra.. mättate i 3-7 timmar-.... men explotions-extraktionen efter det
 15. Ok, får kolla upp vad en ketoboll är. EDIT: Ok, det är "kokosbollar". Näe har provat det en gång förut, var inte direkt så förtjust i dem. Aldrig provat mandelpannkakor, får kolla upp receptet på det och se om det är något för mig. EDIT: receptet såg enkelt ut, får prova fixa det i helgen och se om det är något för mig.
×
×
 • Skapa nytt...