Jump to content

Montesqiue

Medlem
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Montesqiue's Achievements

(2/7)

32

Reputation

 1. Hej! Jag har börjat äta creme fraiche (34% fett), mascarpone (36% fett) och smetana (42% fett) med en sked. Igår åt jag nästan 2 dl smetana med en sked på några minuter. Det var ganska gott, men är det nyttigt?
 2. Hej. Jag läste en artikel där det stod att hög fett dieter orsakar tumörer i tarmen. Är det verkligen sant? Här är artikeln
 3. Jag tänker inte gör någon strikt LCHF, men hur många kolhydrater per dag tror du blir bra? Är typ 50-100 gram bra (de flesta av kolhdraterna ska komma från grönsaker och bär)? Och borde jag äta frukt eller inte?
 4. Nej jag tänkte inte göra strikt LCHF, bara lite mindre kolhydrater kanske är bra, och äta mycket grönsaker och bär.
 5. Kan man köpa allt det här i vanliga mataffärer som ica?
 6. Vi brukar äta ägg och smör. Men till måltiderna finns det alltid kolhydrater, potatis, ris, bröd eller pasta med maten, och de säger att jag måste äta det. Sallad äter vi också, men det blir mycket godare om man lägger i såser i salladen, men de vill inte det p.g.a. högt fett i såser.
 7. Hej! Jag skulle vilja veta några bra low carb snacks som man kan köpa från butiken, alltså någonting som redan är tillalagat och behöver inte att ta hem det och laga. Jag vet babybel ost är ett bra exempel, men finns det fler low carb snacks?
 8. Ja det bregott på skolan och jag brukar ta det på min mat ganska ofta. Jag brukar inte ta så mycket grönsaker men kan börja göra det. Tack för ditt råd!
 9. Jag har sänkt mitt sockerintag. Jag ska visa kostdoktorns hemsida för dem och försöka övertyga dem. Tack för ditt svar!
 10. Jag är en 14 årig kille och jag är lite överviktig. Jag skulle vilja äta LCHF mat men det går inte eftersom att i skolan serverar de oftast massor av kolhydrater. Jag försöker ta bara kött, men ibland finns bara kolhydrater i kosten, t.ex. när det är pannkakor så finns det inget anlternativ att välja på. Sen är det också att mina föräldrar tror inte på LCHF, det tror att det är en farlig diet som gör att man går upp i vikt. Hemma säger de att jag ska äta mycket kolhydrater, lite kött och lite fett. De säger att fett kommer att öka risken för hjärtsjukdomar vilket inte är sant. Det säger att jag borde äta mindre mat och träna mer för att gå ner i vikt, men de fungerar inte. Jag har sagt till dem många gånger om LCHF men de bara säger att det bullshit. Så jag skulle vilja ha hjälp om hur jag kan göra LCHF ändå. Min plan är ändå att börja med LCHF så fort jag flyttar hemifrån om jag inte kan nu.
×
×
 • Create New...