Jump to content

Businesswoman

Medlem
 • Posts

  22
 • Joined

 • Last visited

Businesswoman's Achievements

(2/7)

65

Reputation

 1. Tusen tack till alla som delat med sig av sina kunskaper när det gäller cancer, ketogen kost, KS m m Trodde aldrig att min fråga om att nolla intaget av kolhydrater skulle ge ett sånt gensvar. Jag har i knappt 2 veckor ätit ketogent varvat med periodisk fasta och mår över förväntan bra med massor av ny energi. Ser med spänning och lite oro fram mot den röntgen jag ska göra om några veckor som ska visa hur metastaserna ser ut. ​Tror inte på några underverk efter så kort tid, men ändå.... Trevlig Helg!
 2. ska verkligen testa med bacon, låter ätbart
 3. Tack, jag har läst hans inlägg och dom kan som sagt verkligen rekommenderas vare sig man är frisk eller sjuk.
 4. Den är jättebra, använder den dagligen.
 5. En jättebra länk som jag har följt en längre tid.
 6. Tack snälla du! Vad är det i kycklinglever som är så bra? Hade föredragit kycklingkött, inte så förtjust i lever. Men, men vad gör man inte för hälsan och överlevnad.
 7. Tusen tack för ditt och alla andras engagemang, det värmer.
 8. Jag håller som bäst på och läser in mig på allt jag kommer över ang kolloidalt silver och D-vitaminer.
 9. Tack! Har tänkt utesluta alla ovanjordsgrönsaker och ta vitaminer istället. Ska kolla ditt tips, marknaden är ju översvämmad av olika kosttillskott.
 10. Visst får du det. Jag har drabbats av det här som man inte tror ska hända; återfall i bröstcancer med metastaser. Jag ska prova allt för att få bort skiten... Fuck Cancer!!
 11. Varför det?? Har lagt in olika livsmedel på www.kostbevakningen.se där jag enkelt kan läsa av mängden kollisar, proteiner, fett osv. Jag har ätit LCHF i flera år och att testa den strikta varianten ser jag inte som något problem. Ser det som en utmaning att inga kollisar slinker med i kosthållningen.
 12. Kan man vara utan kolhydrater hur länge som helst? Jag är sjuk och tänker därför prova extrem ketogen kost med ägg, kokosolja, fisk och ägg samt 0,8 gram protein per kroppsvikt. Ska om möjligt köra periodisk fasta parallellt. Någon som testat?
×
×
 • Create New...