Jump to content

Fröken Jul

Medlem
 • Posts

  31
 • Joined

 • Last visited

Fröken Jul's Achievements

(2/7)

25

Reputation

 1. Jag lovar, äter alltid riktig mat här! Vi gör knappt annat är att laga mat här hemma, vi gillar det hela familjen ) Håller med, bra att få reda ut tankarna kring det hela, men tänker att jag kan ta ibland när jag har fastat och sen kört ett hårt pass. Då är det bra! Tack.
 2. Vad har hänt sen senast? Har du gått ned allt? Har inte läst alla inlägg, jag var bara nyfiken!
 3. Jag är inte allergisk mot mjölkprotein och i just Whey är det väldigt lite kolhydrater. Finns ju pulver som istället innehåller mycket, gissar att de är till för om man vill gå upp i vikt . Så du menar att det kanske inte är helt fel i alla fall?
 4. jag som aldrig brukar missa ett avsnitt av Kropp och själ , det ska jag ta igen. Bra att du sa det!
 5. Haha, det har du rätt i. Jag få jobba lite mer på det helt enkelt.
 6. Önskar att jag kunde äta kött, gör nog livet lite roligare och godare. Om man tycker om det . Man vet ju aldrig, men framtiden ser inte köttig ut....
 7. Jag håller med dig, jag får samma problem.Jag har tänkt att det kanske kan vara sötningsmedlet? Musslor är inte en favorit, men tonfisk är prima! Måste komma ihåg det....
 8. Zepp, startade en ny tråd ang just protein och träning. Det är ju så otroligt mycket bara det
 9. Det finns säkert massor om det här redan, men jag har haft lite svårt att hitta, så hoppas ni kan ha överseende med en nykomling ? Det här med proteinpulverets vara eller icke vara? Vet att det inte alls är särskilt bra, men jag måste berätta en hemlighet som jag knappt vågar yppa; jag äter inte kött. Jag har inte ätit kött på 30 år, men däremot äter jag ägg, mejerier, fisk och skaldjur. Vad jag vill säga med det är att jag har problem med att få i mig protein. Baljväxter är ju inte heller kompatibelt med LCHF, och styrketräning är inte kompatibelt med för lite protein. Ja, du förstår... Och inget av det vill jag kompromissa med. Mår ju utmärkt av LCHF! Så, går det att "fuska" med proteinpulver utan att sabba allt fullständigt? Någon tanke? Jag kan helt enkelt inte få i mig så mycket fisk och ägg! Jag styrketränar 5 ggr per vecka (3 dgr underkropp och 2 dgr överkropp) det är både rehab övningar för en höft och basövningar i styrketräningen. Jag har Whey 80 med smak. Det är ju en del sötningsmedel i det, men bidrar till ett lite ljuvligare liv än det helt utan smak. Är det idiotiskt? Någon annan som vet mer om det här? Mitt mål är att kunna börja springa igen, byta ut mitt överskottsfett mot muskler och väga ca 8-10 kg mindre. Jag tränar på morgonen och äter inte frukost 16:8). Tips eller tankar?
 10. Underbart! Då kan jag göra det ännu lite svårare för mig . Men å andra sidan tycker jag det här är så kul, så det gör inget!
 11. Jag försöker också få ordning på det där med att räkna kcal och att inte göra det.... Tänkte på en diskussion förut om fettkaffe som är bra för att hjälpa igång kroppen på fettdrift ( eller hur Zepp? Lite förenklat?) Fettkaffet innehåller typ 500-600 kcal, då blir det inte mycket kvar till resten av dagen. Men det kanske är helt i sin ordning?
 12. Och jag gissar om man styrketränar och vill byta ut fettet mot muskler, så kanske det behövs en aning till? Jag bör väga 60 kg, så då bör jag äta typ 90 gr protein per dag? Och kanske kontrollera kcal intaget under en period....
 13. Tack Zepp! Då fick jag veta ännu mer om det här.
×
×
 • Create New...