Jenie

Medlem
 • Innehållsantal

  3
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

6 Neutral

Om Jenie

 • Rank
  Nyanländ
 1. Tack för alla svar! Jag har inte läst alla tips men en hel del av det. Till att börja med har jag återtaget gamla vanor och dragit ned med nya som kom i höstas. Dragit ned: Mejeriprodukter förutom smör (började äta mer grekisk yoghurt, grädde och cf i höstas) Kaffe (har inte druckit mycket innan heller , typ en till två små koppar om dagen, nu blir det inte kaffe varje dag Börjat med Dubblat D-vitamin Sett till att få ordentligt med grönsaker, speciellt gröna Lite mer motion 1 tsk kokosolja/dag Det kan ju ha varit tillfälligt men: Febern och förkylning kom så snart ägglossning kom (hade alltid det 3-4 dagar innan mens när jag var yngre) Ömma bröst kom inte förrän nga dagar innan:-) Humöret har varit mycket bättre. Allmän energinivå har varit mycket bättre också och vaknar själv innan 7 på morgonen Zink, C-vitamin och vitamin B6 verkar också bra för att höja progesteron så jag ska lägga till det också. Såg att jag skrivit fel, så jag har justerat, jag ska ju höja progesteronet och inte sänka det! Tack jämtlandstjej:-)
 2. Hej! Jag har ätit liberal-strikt lchf sedan 2010 och har bara haft hälsovinster, lugnare mage, PMS som försvann, menssmärtor i stort sett borta, fryser inte längre, möter inte väggen om jag haft längre upphåll från löpning och ger mig ut och springer igen, finare hy, melasma nästan borta. (hade ej melasma pga av graviditet). Men, nu senaste gångerna har jag haft PMS från helvetet, fördjävlig menssmärta, minsta min sambo gör fel så är det katastrof och jag vill helst inte se honom, inget är roligt, brösten ömma som f'n och väller ur bh:n, vill helst dränka mig i havet. Håller på från ägglossning tills 1 dagen. Dessutom feber och allmän sjukdomskänsla med halsont och så. Den enda skillnad är egentligen att jag alltid ätit ekologiska ägg men sedan jag läst att man matar hönsen med fiskmjöl från fisk i Östersjön blev jag irriterad och gick har köpt andra ägg. Har också ätit mer av mejeriprodukter under hösten. Grekisk yoghurt, cf och grädde, aldrig mjölk. Kanske ska tillägga att jag inte äter kött men däremot fisk och ägg. Har kanske blivit mindre av bladgrönt också. Någon som upplevt samma sak? Några tankar? Har försökt leta efter info men har inte hittat något.... Jag är 46 år.
 3. Hmmm...min spontana reaktion är att "journalisten" satt fel rubrik... Även om jag själv inte äter kött så tror jag inte att rent kött är farligt. Men djur som matats med allt möjligt konstigt som de inte skulle ha ätit i för dem naturligt tillstånd skulle jag inte vilja äta. Många djur matas med ju både soja, kadaver, majs och får både antibiotika och hormoner. Det är jag mer tveksam för än köttet i sig. Men jag bara spekulerar...