catzura

Medlem
 • Innehållsantal

  3
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

14 Neutral

Om catzura

 • Rank
  Nyanländ

Senaste besökare till profilen

224 profilvisningar
 1. Tack till er alla för de fina råden, så glad jag blev att ni svarade på mitt inlägg! Nu ska jag våga mig på en 2-veckors-utmaning i alla fall. Kram!
 2. Oh tack, det låter jättebra! Jag ska genast testa det där med pulled pork i ungnen - och grösnaker älskar jag ändå, speciallt kål i alla dess former. Tack för dina fina tipps!
 3. Hej, jag är nyfiken att testa och följa LCHF men har ett problem: jag lever på existensminimum och har inge många kronor att röra mig med för att köpa mat varje månad. Kolhydrater har alltid varit det mest prisvärda alternativ - pasta, hemlagat bröd och postatis kostar ju inte så mycket per kilo. Att kunna köpa kött för 150-200 kronor kilot och äta mig mätt på det finns inte på kartan - det finns förvisso prisvärdare alternativ som karrékotlet eller fisk från frysdisken hos Lidl eller liknande men att äta det 3 gånger om dagen 7 dagar i veckan känns inte så lockande. Har någon där ute några tipps om hur jag kan bli LCHF-are utan att behöva tumma på min mycket begränsade budget men ändå äta så varierat som möjligt? Många kramar, Catarina