Gå till innehåll

Anguz

Medlem
 • Innehållsantal

  11
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

21 Bra

Om Anguz

 • Rank

Senaste besökare till profilen

330 profilvisningar
 1. Det ska jag göra så får jag se hur mycket det blir av allt Tack
 2. OJ! så mycket tror jag inte att jag äter! Kanske ligger runt 100g på sin höjd. Måste nog tänka om och vart jag ska stoppa i så mycket mer fett.
 3. Jag äter alltid middag och det är LCHF rätter jag hittat på Kostdoktorn strikt LCHF och blir det över så tar jag resten till lunch dagen efter. Men det kan ju vara så att jag får i mig för lite av ngt och för mycket av ngt annat. Magnesium har jag tagit 1 tabl på morgon + 1 tabl på kvällen. Jag får kämpa på och hoppas det vänder , jag går inte runt och är hungrig utan äter 3 ggr dag + kaffe. Kan ju prova att dra in på grädden i kaffet och nån ost då och då.... Hur mycket fett äter du ungefär per dag om du skulle gissa?
 4. Tack för svar, ska kolla upp MAFFA
 5. Är det det enda du äter?
 6. Anguz

  Måste man träna?

  Hej. Har ätit LCHF sen slutet av maj 2017 och gått ner 2,5 kg sedan dess. Jag får sendrag på nätterna och är helt slut/orkeslös på dagarna. Har tränat innan jag började med LCHF men nu orkar jag inte, känner mig som 80 år fast jag är 52 Vad gör jag för fel? ex. Normaldag äter jag strikt LCHF brukar börja dagen med 2 kokta ägg 1/2 grönsaksbuljongtärning i kokande vatten + en magnesiumtablett, till lunch blir det någon rest från middagen eller en omelett med 3 ägg och ca 60g smör och tomat+grönsallad, middagen är också mat från recept m strikt LCHF. Kan äta lite paranötter, mandel ell
 7. Tack snälla för alla svar, Ska se till att ha extra salt i maten och vid sidan om ifall det behövs
 8. Jag vilja fråga en annan sak. Prövade LCHF för ett år sedan och efter ca 2 veckor fick jag sendrag och nästan kramp i benen, speciellt när jag vaknade på morgonen och skulle sträcka på mig. Jag åt Magnesium och försökte träna (hade tränat mycket innan LCHF)men var helt orkeslös och orkade knappt gå ut ordentligt med hundarna allt kändes skitjobbigt. Jag tog beslutet att börja äta som vanligt m potatis, pasta mm och blev av med besvären på en gång. Så det berodde ju på min kolhydratsminskning, kom säkert inte in i ketos heller om det nu skulle hjälpt? Berodde detta månntro på att jag
 9. Tack den blev kanongod med persilja!
 10. Tänkte ju köra den där utmaningen för att verkligen komma igång, gubben hakar på. Undrar bara 2,5 kg smör på v1. och 3,3 kg v2. Kan det stämma på 4 portioner? Frukostexempel: 3 ägg och 60g smör till en äggröra! Äggen kommer ju bada i smör, är recepten korrekta tycker ni som håller på?
×
×
 • Skapa nytt...