Gå till innehåll

gomez

Medlem
 • Innehållsantal

  4
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om gomez

 • Rank
  Nyanländ
 1. Hallå, Det verkar som vitamin D3 tillskottet som jag tar av 1200 UI består av 30 UG per droppe. Och eftersom jag fick rådet att ta 3 droppar per dag av detta från mitten av april, skulle det betyda att endast har tagit 90 UI dagligen !!? Så i princip kan min vitamin D-nivå kan fortfarande ligga på 7! Jag kommer att göra en annat vitamin D3 test denna vecka och sedan träffas min husläkare igen. Hon kommer förmodligen att ompröva tillskottet. Men jag funderar på att beställa mig en ordentlig vitamin D3 tillskott på nätet. Vilken Vitamin D3 tillskott i flytande form rekommenderar
 2. Har Diabetes 1. Gjorde Vitamin D3 provet då jag känt mig deppad i 2 år med extrem trötthet och sömnsvårigheter. Vitamin D3 nivån förklarade detta. Varför avvakta? Vill gärna ta det då jag personligen misstänker att dagliga tillskottet jag fått är för lite, samt så vill jag veta om jag är på rätt väg.
 3. Råd på vart man kan beställa dessa kapslar online?
 4. Hej, Fick reda på att jag hade Vitamin D3 brist i mitten av April. Mitt blodvärde låg på bara 7 och normala ska vara 50-70(?). Jag fick rekommendation att ta Vitamin D3 tillskott på 1200 UI med 3 droppar per dag. Nu har jag gjort detta sedan mitte av April och nu i Juli ska jag se hur nivån påverkats. Dessutom har jag varit ute i solen 2 timmar om dagen när tillfället funnits. Jag misstänker dock att 3 droppar på 1200 UI om dagen är för lite för att återställa en extremt låg Vitamin D3 nivå på endast 7? Synpunkter? Borde jag köpa starkare tillskott? Isåfall vart och vilket D3 tillskott?
×
×
 • Skapa nytt...