Gå till innehåll

bingokalle

Medlem
 • Innehållsantal

  6
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

4 Neutral

Om bingokalle

 • Rank
  Nyanländ
 1. bingokalle

  Autoimmun kokbok

  Jaha, då misstolkade jag nog iAnna.. Det stämmer att listan består av råvaror, det jag menade var att, jag är ute efter olika typer av produkter gjorda av nämnda råvaror. Exempelvis om tigernötter anses okej att äta - var kan jag då hitta tigernötsmjöl? Eller om sötpotatis anses okej att äta - finns det någonstans jag kan köpa sötpotatis-pommes frites etc.
 2. bingokalle

  Autoimmun kokbok

  Nej, stämmer inte. Enligt AIP ingår inte exempelvis potatisväxter (paprika, potatis etc). Vidare ingår inte nötter, ägg etc etc. I boken "The Paleo Approach" hittar man den fulla listan tillsammans med medicinska förklaringar till varför vissa råvaror är inflammatoriska.. EDIT: https://www.facebook.com/groups/TPACommunity/?fref=ts Över 40 000 följare på facebook. Sarah Ballantyne är ett geni om jag får säga det själv.
 3. bingokalle

  Autoimmun kokbok

  Det här med AIP är relativt nytt, finns det någon affär/internetaffär i Sverige som säljer AIP-livsmedel?
 4. Hej igen! Missade att jag fått alla dessa svar, tack för dem! Jag forskade runt lite själv och fann ett youtube-klipp: Som i sin tur ledde mig till denna: http://www.thepaleomom.com/the-autoimmune-protocol/ En helt ny värld har öppnat sig för mig tror jag. Tack igen! EDIT: Apropå ägg, så hittade jag till denna: http://thepaleodiet.com/paleo-diet-podcast-eggs-can-trigger-allergies-autoimmune-disease/
 5. Hej alla! Jag börjar misstänka att jag har psoriasis. Det manifesterar sig i form av utslag i ansiktet - hydrokortison hjälper oerhört men jag skulle gärna vilja vara utan steroider. Jag har hittat några trådar här som behandlar det hela och jag är lite kluven till vad som gäller vid ägg? Enligt detta klipp: http://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon?video_id=3303638 som cirkulerar här på forumet ska man hålla sig borta från ägg. Vissa andra menar på att man kan äta ägg. Vad gäller? Tack!
×
×
 • Skapa nytt...