Jump to content

Pauline

Medlem
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Pauline's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

5

Reputation

 1. Har nu uteslutit mjölkprodukter i 4 dagar och redan går vikten ner igen Tusen tack för ditt tips!
 2. Så gott att din dotter inte var sjuk och att det var kokosfettet som gjorde det. En bra läkare också för att han eller hon kunde anta det du sa och kunde påvisa om kokosfettet. Du har lärt mig otroligt mycket om just ämnet ketoner och kokosfett. Jag har bara en violett urinstick för att jag använder kokosfett till nästan all stekning. Jag ska utesluta mjölkprodukter igen för det åt jag inte när jag gick ner de 20 kg. Men jag fick mycket spröda naglar och tappade mycket hår och då tänkte jag att det var för att jag inte åt mjölkprodukter. Naglarna är bättre nu men vikten står stilla. Jag ska köpa silica tabletter och så hoppas jag att vikten börjar gå ner igen så jag kan bli opererad. Ett stort tack för ditt engagemang ?
 3. Tack så mycket för ditt utvecklade svar?Verkligen komplext som allt annat. Jag förstår din poäng, jag måste fortsätta räkna kolisar ?
 4. Tack för ditt svar! Jag åt i början inte mjölkprodukter men började senare med det för jag fick mycket spröda naglar. På måndag ska jag börja utesluta de igen ?
 5. Tack så mycket för era svar ? jag kanske inte ska bry mig så mycket om keton mätning. Det är bara det att jag behöver gå ner mer innan planerad endometrios operation. Men tyvärr så står vikten stilla sedan mars 2016
 6. Glömde skriva att jag fastar 16:8. Det har tyvärr inte hjälpt med viktnedgången. Fast jag dricker kaffe med grädde i på morgonen och i senaste videon som handlar om viktplatåer med läkaren Eric C Westman tycker han att det är lite fusk fasta. Så jag ska efter semestern sluta med det och så ska jag sluta äta grekiskt yoghurt med nötter i. Hoppas att det ger resultat. Jag behöver gå ner mer i vikt för en endometrios operation.
 7. Nu blir jag förvirrad i bipacksedeln står följande "Ketoner (acetoacetat,aceton) uppkommer i urinen när större mängder KROPPSFETT brutits ned än normalt under bantning eller p.g.a. dåligt glukosutnyttjande, vilket i sin tur beror på brist på insulin. Vid bantning är ketoner i urinen ett positivt tecken.". Sedan står det "Normalvärden: För friska personer ligger koncentrationen av ketoner i urinen under testremsans analysgräns". Min testremsa visar näst sista färgen och under färgen står det ++ 50 mg/dl (5) mmol/L. Så jag trodde att jag är i ketos. Men det är jag då inte menar du ?
 8. Jag har ätit lchf sedan q5 september 2015 och har gått ner 20 kg tills mars 2016. Sedan dess står vikten stilla. Så jag vill veta om jag äter för många kolhydrater eller om det det kan vara något annat som gör det. På morgonurinen visades inga ketoner men om jag testar några timmar efter matintag blir det 5 mmol/L. Jag använder kokosfett i matlagningen. Skickat från min SM-G928F via Tapatalk
 9. Jag har också köpt ketostix och undrar, ska man testa urin ketoner endast på morgonurin eller spelar det ingen roll?
×
×
 • Create New...