tinsan

Medlem
 • Innehållsantal

  34
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

8 Neutral

Om tinsan

 • Rank

 • Födelsedag 1969-02-13

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Nej, jag löptränade på måndagskvällen, cyklade och promenerade på tisdagskvällen och mätte på onsdagen
 2. Nej, det är ju precis det..... Man vet inte säkert vad man ska göra/tro/tycka
 3. Var på löpträning på måndagen, promenader m hundarna och en cykeltur så då är det ännu värre med 7.3
 4. Innan jag åkte låg mitt fasteblodsocker på runt 5 efter en lång striktare period så jag hoppas det är så. Men innan när jag åt lite mer liberalt kunde det ligga högre.
 5. Så får det bli..... Testa varje morgon och se om det blir bättre. Kan ju ha med den kost jag plågade kroppen med i USA
 6. Det har jag verkligen funderat på.... Var och köpte potatismjöl nyss faktiskt Någon som har erfarenhet av detta?
 7. Nej det har jag inte provat. Men är nog inte heller så sugen på att testa nu när jag är på banan igen!
 8. Nån mer här som brukar mäta blodsocker och ketoner? Jag har gjort det lite då och då för att hålla lite koll. Jag har ofta legat lite högt på fasteblodsockret men ändå legat i ketos (1.2-3.5). I lördags kom jag hem från USA där det var lite svårt att hålla strikt LCHF. Idag mätte jag och låg på 0.6 i ketos (alltså på väg in i ketos igen) men 7.3 i fasteblodsocker!!!!! Vad sjutton!!! Nu undrar jag om det är någon annan som haft/har samma problem? Hur påverkar det viktminskning egentligen? Och vad ska jag göra för att komma till rätta med problemet?
 9. Nej, inga andra förändringar. Hade ätit LCHF och D-vitamin mer än ett halvår när vi började. Egentligen tänkte jag inte på det förrän folk runtomkring blev förkylda och då även min man. Vi brukar alltid smitta varandra och det var då jag tyckte det var konstigt att vi inte blev sjuka vi med. Vid några tillfällen har jag givetvis slarvat och inte tagit eller inte haft hemma och då har jag börjat känna i halsen eller börjat bli snuvig och genast börjat igen. Vips borta! Jag var väl kanske inte övertygad eller säker på att det skulle fungera från början mer att, visst varför inte, värt att testa....
 10. Jag och min dotter har tagit kolloidalt silver ca 9 månader tror jag, kanske upp till ett år (kommer inte riktigt ihåg när vi började). Vi har märkt en avsevärd skillnad!!!! Inte en enda infektion! Vi hade risigt immunförsvar med ständiga infektioner och det har helt försvunnit.
 11. Ja tack... :-) ska mäta på någon annan. Och tänker precis som du, skönt bara att "höra" någon annan säga det... Jag äter rätt varierat.... Men rätt så strikt just nu. Ett kokt ägg med majo, bacon och lite ost till frukost idag. Grillad karré, bea och coleslaw vid 16 och lite kvällsmys med ostchips o dip. Jag ligger ju i ketos mellan 1,1-2,5 och har gjort ett tag nu.
 12. Nej, ingen fasta eller träning. Jag mätte både på morgonen och då hade jag 8,5 och ca 18.00 ca två timmar efter måltid och då var det HI jag har inte haft några problem med högt blodsocker innan....
 13. Har ytterligare en fundering! Eftersom jag fortsatt har högt blodsocker så undrar jag om det kan ha något och göra med att jag inte har någon gallblåsa. Opererade bort den för ca 1 1/2 år sedan.
 14. Haha, jo jag taggade ner på vikten efter 30 kg och körde liberal LCHF ett år eller mer och koncentrerade mig mer på att må bra :-) höll vikten någorlunda 4-5 kg upp eller ner. Men nu känner jag att de 10 kg som jag vill bli av med (egentligen 15-17 kg enligt BMI-tabeller) är till besvär i mitt tränande t.ex. Jag tränar väldigt allsidigt, löpning, simning, styrketräning, cykling, pass och mycket promenader med mina hundar. Mitt största fokus ligger på att må bra men för att må ännu bättre så behöver jag gå ner några kilo till. Så nu har jag ätit rätt så strikt LCHF ett tag med begränsade mejeriprodukter
 15. När man bor på landet så har man inte så många val..... Har rätt långt till nästa vårdcentral! Ett problem faktiskt då man känner sig utlämnad och för att komma vidare till nästa instans så måste man helt enkelt gå genom vårdcentralen. Händer allt för ofta att folk blir hemskickade trots att det visar sig senare att det var något allvarligare som skulle skickas vidare. Konstigt att det är så 2013.... Som att läkarna tror att man kommer dit i onödan..... Jo, jag har börjat göra det och det sticker inte folk lika mycket i ögonen som att man säger det laddade ordet LCHF. Men det gör mig arg att jag ska behöva göra det!